K1dot isimli üyenin son etkinliği

• K1dot
    sanırsam evet izlediğim videolarda 32 gb ram var ondan dolayı sordum 1770367725 peki bu fark neden olabilir videolarda 32gb ram olması fps farkını o kadar...
  • K1dot
    K1dot, Microsoft hesabına sıradışı erişim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    destek ile iletişime geçtiniz mi
  • K1dot
    K1dot, Tek kanal ram ne kadar fps etkiler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    sistem birebir aynı mı izlediğin videolarda 32gb ram kullanılıyor olabilir veya işlemci farkı olabilir çünkü 7500f ile valorant da kendim 400-500 aldım 600...
  • K1dot
    K1dot, 5k Akvaryum Kasa Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    böyle yaparsanız psu ya bütçe kalmaz akvaryum kasadansa psu yu tercih etmek daha mantıklı olur geri kalan bileşenleriniz nedir
  • K1dot
    K1dot, Nereden Altın Alıyorsunuz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bi tek kuyumculardan alınmıyor mu :peeposad2:
  • K1dot
    K1dot, Kasam Durmadan Mavi ekran alıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    vanguard i kapatıp PC Yi normal farklı oyunlarda denermisin
  • K1dot
    K1dot, Sizce Dünya yönetiliyor mu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    LAN YOKSA SEN Mİ
  • K1dot
    K1dot, Sizce Dünya yönetiliyor mu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ister yönetilsin ister yönetilmesin bizi ilgilendiren hiç bir durum yok onların gözünde herkes bir hiç diye düşünüyorum tanrının varlığı var olmaması vs vs...
  • K1dot
    K1dot, Dolandirildim yardim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam benim demek istediğim şu çoğu oyunda hesap alım satımı yasak bu yüzden çok bir ceza alacağını düşünmüyorum yapılacak olan hesabın kapatılması olur ha...
  • K1dot
    site yardımcı olamayacağını söylemiş karakola gidip aldığım hesabı çaldılar desen yardım etmezler herhalde çoğu oyunda alım satım yasak zaten hesap...
  • K1dot
    hesap satışı zaten yasak olan bir şey değil mi hiç bir şey yapamazsınız gibi zaten sitenin de bir bağı yok olayla para iadesi de yapamaz karşısi zeki çıkmış
  • K1dot
    K1dot, Nasıl hasta olabilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    psikolojik olarak inandırmaktan başka çaren yok hastalıklar her saniye başı gelipte seni kötü etkilemiyor bir kuluçka süresi oluyor ve bu durum 3 gün olur 3...
  • K1dot
    K1dot, En sevdiğiniz kötü karakteri atın başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    <ul> <li> tai lung (bu bu işte) </li> <li> death (cinsel dürtülerimi kontrol edemiyorum bunu görünce) </li> <li> chick Hicks (king bunun yüzünden kaza...
  • K1dot
    K1dot, Yardım 9800x3d iade mi kalsin mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bu ikiliyi kullanan bir yorum görmüştüm redditte bir sorun çıkmadığını söylüyordu destekleyen yorumlarda vardı iadeye gerek yok diye düşünüyorum son karar...
  • K1dot
    K1dot, Rx 570 sistem kasıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    sorun büyük ihtimalle ram slotundan tek slot devam et diyeceğim performans nasıl olur bilmem
Geri