K1dot isimli üyenin son içerikleri

1. K1dot

Win 11 pro lisans key Yardım

güvenli yerlerden aldığınız sürece bir sorun olmaz sağlam lisan güvenilirdir Trendyoldaki ilanda satılan key OEM değil yani format sonrası yok oluyor bu attığım ise format sonrası kalmaya devam ediyor
  2. K1dot

Win 11 pro lisans key Yardım

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-oem-lisans-key-satin-al/ bunu alın sorunsuz kullanırsınız iptallik bir durumda yok
  3. K1dot

En sevdiğiniz kötü karakteri atın

?
  4. K1dot

En sevdiğiniz kötü karakteri atın

o adam sen gibi olsun 😮
  5. K1dot

SS Artics Nova 5 ses sorunu.

kablosuz bir kaç şey bağladım fakat bir sorun görmedim seste kulaklıkta full Windows da ise 95-100 arasıydı tabi kullanımlar kısa süreli oldu 1-2 saat
  6. K1dot

DİZİ/FİLM İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ

arctis nova 5
  7. K1dot

SS Artics Nova 5 ses sorunu.

SS uygulamasını silip tekrar yükleyin fakat başlangıçta hiç bir ayarı kabul etmeyin edince farklı ses kanalları geliyor onlar olmaz bu sayede benim niga 5 de de oldu bunu yaptıktan sonra sesler netleşti 1770756370 benim kulaklıkta yok 😲
  8. K1dot

Expo Ram Çalışmıyor!!! YARDIM EDER MİSİNİZ

2. Yi seçip denediniz mi memory frequency
  9. K1dot

Yardım Bu sıvı soğutma nasıl alınır mı?

güzel alınabilir
  10. K1dot

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için anakart önerisi

hayırlı olsun
  11. K1dot

Bu sistem iş görür mü?

anlamakta zorluk çekiyorum şuanda nereden bulucak sistem 1770748475 abi bende senin düşüncene katılıyorum bu arkadaş kesin monster çalışanı burda reklamsal bir şey yapıyor
  12. K1dot

Bu sistem iş görür mü?

taskit yok 1770747790 2-3 ay önce niye almadınız konunuz varmış arkadaşın dediğine göre
  13. K1dot

Süpeli minecraft client

niye 2 mesajında da "xd" var? noktalama işaretlerine de özen göstermiş çok mu havalimanısın? sen şunlardan birimisin? 1770747574
  14. K1dot

Süpeli minecraft client

siteyi kardeşime yaptırsam daha professional bir şey çıkar ortaya bir de bu siteye para mı vermişler 💀 ben denerim arkadaş sana sövmesin yeter
Geri