şuanda bütçemin yettiği c71 var onu mu öneriyorsunuz kask olarak eldiven ve ceket konusunda yd akrabalarım gel git yapmıyor kasktan sonra tekrar araştırıcam bu konuyu
oyun ve uygulamalarda büyük projelerde ai zorlanabilir diye düşünüyorum yine senin bir yerlerden tutman lazım fakat web tasarımı için
deepl gemini chatgpt claude da hepsi düzgün prompt verdiğinde web sitesi tasarlıyor
bende rapid 2 var mükemmellik bir şeyini daha görmedim belki giriş seviye bir kask diye böyledir yarım dediğim çene açılabilen demek istedim yanlış anlatmışım kusura bakmayın
ya bilmiyorum yarım olan kask pek güvenli değil diyorlar önden bir kazada mekanizması kırılıyormuş falan gerek yok şimdi
1790015084
ikisini de deneyip alayım scorpionun şu acil durum zımbırtısı çok hoşuma gitti c71 de çok güzel gözüküyor da scorpion alırım muhtemelen
link atma şansınız var mı bir de arkadaşın önerdiği eldiven nasıldır altımdaki motor aman aman bir şey değil 150cc bir motor scooter tarzı fakat 45 ile ilçedeki yollarda kaza yapsam ellerim rendede soyulan havuç gibi soyulur