Tesekkur ederim fakat sanirim iade edecegim. Olu piksel testini tekrar tekrar yaptım ılk baslarda cıkmamasına ragmen su an kırmızı ve yesıl renklerde farklı yanan bır adet pıksel gozukuyor.
Evet ölu piksel degil fakat ne oldugunu cozemedigim icin ciddi bir sey mi degil mi bilemiyorum. Ona gore ilk 14 gun gecmeden garantiye yolayacagim cunku
Tüm ölu piksel testlerini yaptım hiçbirinde gözükmüyor sorunsuz duruyor. Ama Apex Legends oyununa girdigimde bekleme ekranında ve oyun esnasında ekranın en altında bir adet mavi gibi duran piksel gözüküyor. Ölü piksel değil sanırım ama ne olduğunu çözemedim. Oyun içinde ayarlar ekranında veya...
Cok tesekkur ediyorum. Bu konularda bilgisizligime denk geldi ekran kartini yaklasik bir sene once aldim daha 4000 serisi cikmamisken. Sistemi ise yeni toplayabildim. Bu yuzden dediginiz gibi ileride imkanim olursa ilk is ekran kartini degismek.
1709069113
ssdyi cekilisten kazandim ramleri ise...
Herkese iyi forumlar. Yaklasik bir bucuk yildir topladigim 2k ddr5 sistemi bugun tamamladim. Hem su an fazlasiyla tatmin edecek hem de ileriye dönuk, sistemi seviye atlatmak istedigimde sadece ekran kartini yenilememin yetecegi bir sistem olsun istedim. Sistem ve parcalarin uyumu hakkinda...
Bana fazlasiyla yeterli olacaktir o zaman
1708889854
İslemci olarak 7500f almayi dusunuyorum zaten fazlasiyla isimi gorur. Diger parcalar ise konustugumuz sekilde olacak. Evet teknoloji hizli gelisiyor fakat uc sene sonrasinda da sistemdeki parcalarin yukseltmeye az cok elverisli olacagini...