k1zguran isimli üyenin son içerikleri

1. k1zguran

❌İndirim Bitti! 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 - 5499 TL

Stok bitmeden çok kısa bir süre önce 1000w olan modeli aldım direkt. Daha dün msi 850w gold plus olana bakıyordum 6.5 k ya. İlaç gibi geldi resmen
  2. k1zguran

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

28 şubata r9 9800xed aldım nasıl talep edeceğim
  3. k1zguran

Sürekli bağlantı kopması

Aylardır kaç şikayet açtığımı bir bilseniz keşke, denetlenmiyorlar sanırım. İşini düzgün yapmayan temsilciyi şutlasalar böyle olmaz. Türknette ilk defa hız düşürmeyle karşılaştım. Bunu yapan da iş bilmez bir temsilcinin teki zaten belli. Destek talebime en son yazdığım yazı ektedir, İnsanı...
  4. k1zguran

Sürekli bağlantı kopması

Temsilciler kafasına göre şikayet açıp şikayet kapatıyor. aylardır sorunuma çare bulan yok. alayı bağlantınızı kontrol ettim 2 gündür aktif bilmem ne diyip şikayet apatma meraklısı, kapattıkları şikayet başına para mı alıyor bu salaklar anlamıyorum. İlgi alaka hiç yok anlayacağınız. Rusta...
  5. k1zguran

Sürekli bağlantı kopması

Sorunum daha belirgin bir hale geldi, sitelere daha geç bağlanıyorum 2 gündür, kopmalarım ise çok daha sık ve rahatsız edici. 51 mbps kullanırken snr margin değerlerim daha yüksekti. 16 civarlarında seyrediyordu
  6. k1zguran

Sürekli bağlantı kopması

İstatistiklere baarken şunu farkettim. 2 Gün önce yaptığım görüşmeden sonra hızım bana sorulmadan Düşürülmüş. Hat değerlerim bir değişik gözüküyor. Daha önceki hat değerlerim 51 download ve 12-15 arası bir uploada sahipti. 100 download ve 35 uploada kadar da desteklediği gözükmekteydi. Şuanki...
  7. k1zguran

Sürekli bağlantı kopması

Merhabalar Türknet'e geçtiğim 2. ay sonrası sürekli kopma yaşıyorum. Aylardır destek talebi açıyorum fakat hiçbir sonuç elde edemedim. 2 kişi hariç hepsi birbirinden S.... Benden bir tracert testi istediler buraya atsam yorumlayabilecek arkadaşlar ve abiler var mı rica etsem ? atmadan önce...
  8. k1zguran

❌İndirim Bitti! 3 Metre Bluetooth RGBIC Şerit Led (ARGB) Vergi Dahil 72₺

Siz sorunca ben de bi emin olamadım argb miydi diye 😅😅 ürünü anlatayım. Üründe Led aralıkları 3 ya da 4 parmak kadar, zaten ben bunu bilerek aldım. Pc masasının altına loş ışık versin bana yeter kalanı da bir şeylerde kullanırım dedim açıkçası. Ürünün bir çok moda var renkleri istediğiniz...
  9. k1zguran

❌İndirim Bitti! 3 Metre Bluetooth RGBIC Şerit Led (ARGB) Vergi Dahil 72₺

44 tuş kumanda, app+ bilmem nesi olan fulün fulü 30 m argb Led her şey dahil 250 tl ye aldım. Kendimi aşırı şanslı hissediyorum 😅😅
  10. k1zguran

🔥İndirim 1€'ya 1 ay geçerli 20GB "e-SIM"🔥

1 ay sonra hat kapanacak mı peki ?
  11. k1zguran

Yardım Lg Ultragear 27GN60R-B 27" Alınır mı

3 monitörü de 2k yapacak bütçem yok maalesef. elimde zaten 1080p bi monitör var yanına da bir tane 1080p alırsam. Yükseltme yapacağım zamanda da ortaya bir tane 2 k koyarım diye düşünüyorum. Yarış oyunları için ideal olur diye düşündüm
  12. k1zguran

Şuan aoc'u 27 g2spu modelini kullanıyorum, ya yine aynı modeli ya da linkteki modeli almayı düşünüyorum. internette 5100 bandında linkini koyduğum monitör. İleride ana ekran olarak da 2k bir monitör alıp ekran kartı yükseltmesi yapacağım o döneme yönelik almak istemiştim. Ekran kartım 3060 ti
  13. k1zguran

Arkadaşlar bu monitör hakkında pek açıklayıcı yoruma denk gelmedim, forumlarda da pek + ve - lerinden bahsetmemişler. 1 ms gtg olduğu yazıyor ama pek güvenemedim, bu fiyata bu ürün alınır mı ? 1 ms gtg olduğu yazıyor ama pek güvenemedim Ürün...
  14. k1zguran

🔥İndirim MSI B650 Gaming PLUS Wi-fi 5.949 TL

Çok teşekkür ederim
  15. k1zguran

🔥İndirim MSI B650 Gaming PLUS Wi-fi 5.949 TL

B650 M-A wifi modeliyle farkı nedir biri yardımcı olabilir mi acaba ?
Geri