Herkese iyi forumlar,
3000₺ bandında sesi güzel ve mac uyumluluğu olan hem kod yazıp hem de oyun oynamalık bi klavye arıyorum. Önerilerini bekliyorum hocalarım.
Arakadaşlar selamlar, hem mac'de yazılım işlerimi hallederken hem de windowsda valo cs lol oynarken kullanabileceğim bir mouse arayışındayım. Masadan kaldırmadan iki sistemle de kullanabileceğim (dolayısıyla mac için bluetooth win için dongle lazım) önerilerinizi bekliyorum.
Not: Şu an Razer...
Merhabalar abilerim kardeşlerim. Fizik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ve artık mezun olma ve sektöre atılma yolunda yol haritamı seçmiş bulunmaktayım. Computational Physics (Hesaplamalı Fizik) alanında kariyerime adım atmak ve bu alanda çalışmak gibi bir plan izliyorum. Bu süreçte mentör...
güncel olarak aşağıdaki ekipmanları kullanıyorum
Mouse : razer viper v2 pro beyaz
Klavye: glorious gmmk 2 qtr beyaz
Kulaklık: steelseries arctis nova3
Tek bir markanın ürünlerini kullanmak istiyorum ancak bir türlü sonuca varamadım. Kiminin mouse klavye iyi kulaklığı kötü kiminin kulaklık mouse...
Arkadaşlar selamlar. 21 aydır kullandığım razer viper v2 pro mouse'un encoder sorunu başladı ve ben de garantiye gönderdim. Şayet ki değişim sonucu çıkar ve ellerinde bu mouse yoksa sizce muadil ürün olarak ne teklif ederler? Ya da daha önce yaşayan ve teklif alan var mı? önden bunları bileyim...