k3m4l isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ Aula F87 Pro Driver Yükledim ama görmüyor

Hocam aynı sorun bende de var nasıl düzeltiyoruz
  2. K

Klavye önerisi 3000₺

Herkese iyi forumlar, 3000₺ bandında sesi güzel ve mac uyumluluğu olan hem kod yazıp hem de oyun oynamalık bi klavye arıyorum. Önerilerini bekliyorum hocalarım.
  3. K

Garantiye giden Razer Viper v2 pro muadil

Hocam yaklaşık 3 hafta sonra vatan bilgisayar sıfırı ile değişim yaptı. Kapalı kutu ve tekrar 24 ay garantisi olacak şekilde faturalandırdılar.
  4. K

Mac ve Windows için mouse

Arakadaşlar selamlar, hem mac'de yazılım işlerimi hallederken hem de windowsda valo cs lol oynarken kullanabileceğim bir mouse arayışındayım. Masadan kaldırmadan iki sistemle de kullanabileceğim (dolayısıyla mac için bluetooth win için dongle lazım) önerilerinizi bekliyorum. Not: Şu an Razer...
  5. K

Okul ve iş için laptop önerisi

Merhabalar abilerim kardeşlerim. Fizik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ve artık mezun olma ve sektöre atılma yolunda yol haritamı seçmiş bulunmaktayım. Computational Physics (Hesaplamalı Fizik) alanında kariyerime adım atmak ve bu alanda çalışmak gibi bir plan izliyorum. Bu süreçte mentör...
  6. K

Hangi ekipman ekosistemini seçmeliyim

güncel olarak aşağıdaki ekipmanları kullanıyorum Mouse : razer viper v2 pro beyaz Klavye: glorious gmmk 2 qtr beyaz Kulaklık: steelseries arctis nova3 Tek bir markanın ürünlerini kullanmak istiyorum ancak bir türlü sonuca varamadım. Kiminin mouse klavye iyi kulaklığı kötü kiminin kulaklık mouse...
  7. K

Tamam hocam teşekkürler
  8. K

Yok ben de zaten grp 1 istediğimden değil de tahmin olarak. Çünkü hiç kestiremiyorum ve saçma sapan bir ürünle de karşı karşıya gelmek istemiyorum.
  9. K

Değişim çıkarsa hangü mouse'u önerirler bi fikriniz var mı ben gpro 1. nesil diye tahmin ediyorum
  10. K

Arkadaşlar selamlar. 21 aydır kullandığım razer viper v2 pro mouse'un encoder sorunu başladı ve ben de garantiye gönderdim. Şayet ki değişim sonucu çıkar ve ellerinde bu mouse yoksa sizce muadil ürün olarak ne teklif ederler? Ya da daha önce yaşayan ve teklif alan var mı? önden bunları bileyim...
  11. K

❌İndirim Bitti! Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

Hocam seni yakından tanıyalım kısmı çıkmıyor bende nasıl yapcaz onu
Geri