k4anss isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Tamam atarsın. Gece bakamazsam sabah bakarım.
  2. K

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Dostum, buna benzer sorunlar bende de yaşadım. Testlerinde gördüğüm kadarıyla ekran kartı tam gücünü çekemiyor. Burada ilk şüpheli PSU veya ekran kartına giden bağlantıda bir sorun yaşadın. Bence ilk olarak bir PSU'nu test et, derim. Testlerde tam güç çekebiliyor mu bak, bir de 12V kanallarına...
  3. K

mp3 sitesiden bir dosya indi virüs bulaşırmı

oda para istoyor ücretsiz sürümü yokmu birde bu otomatik indirmeyi engeleye biliyomuyuz
  4. K

mp3 sitesiden bir dosya indi virüs bulaşırmı

merhabalar mp3 sitesinden şarkı indiricektim kafasın göre bişey indirdi windows güvenliği düşük risk diyor kaldır diyorum gitmiyo ne yapmak lazım hiç açmadan kaldırdım ama indirmişde oldum sonuçta
  5. K

%0.1 fps değerleri düşük

Merhabalar yaşıdığım sorunu söyle anlatim rdr 2 tarzı oyunlarda drop yaşıyorum ama cs gibi oyunlarda olmuyor pubg de oluyor directx 11 in gelişmiş modunda bişey yok directx 12 alınca sıkıtılar başlıyo rdr vulkanda çok çok az hissedilebilir bi durum değil directx 12 alınca takılmalar başlıyor...
  6. K

statik basınçlı fan önerisi

arkadaşlar radyatörüm için statik basıncı yüksek fan arıyorum 12 cm olası lazım 3 adet alıcam sesiz de olması önemli ses takıntım var
  7. K

Coil Whine ( Bobin Zırıltısı İlleti Garanti Kapsamına Girer mi ?

Arkadaşlar bobin sesi benim yeni topladığım sistemdede vardı bununula karşılaşmamak için mesela 4070 ventus 3x modeli vardı bobin sesi vardı iade ettim ama gigabyte 4070 gaming oc aldım onda olmadı nedeni ise şu ucuz modellerde bobin sayısı az oluyor ben ventus yerine suprim alsam bu sorunu...
Geri