K4R0X isimli üyenin son içerikleri

1. K4R0X

Yardım Anakart Alma Konusunda Acil Yardım İstiyorum

hocam karar sana ait dediğim gibi geleceğede yatırımlık dolu dolu bir anakart renge takılma bence tabii ki zevk işi ama ben bu durumda olsam kesinlikle terciğim o olurdu keşke 9000 bin bandina düştüğünde değerlendirseydin iyi geceler iyi forumlar dilerim.
  2. K4R0X

dostum anakartları detaylıca inceledim Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wifi alabilceğin en iyi seçenek evet bütçeni biraz aşıyor ama peşin fiyatına 9 taksit imkanın var ve satıcı hepsiburadanın kendisi bence çok iyi bir fırsat oldu ki paran çıkışmadı Msi B850 Gamıng Plus Wifi da fena bir seçenek...
  3. K4R0X

bence bu çok daha mantıklı bir anakart wifi 6e destekli tek eksisi o ama wifi kullanacağını zannetmiyorum https://pckolik.com.tr/urun/90MB1IY0-M0EAY0?ref=akakce&v=1.66.1 1782343375 illa msi olsun diyorsan bütçeyi biraz arttırıp bu anakartada bakabilirsin çok daha donanımlı bir model...
  4. K4R0X

Yardım Her gece saat 8-12 arası internet hızım düşüyor

sağlayıcım superonline bu sıkıntı son 1 aydır tam belirttiğim saat aralığında olmaya başladı ona bakılırsa hafta sonu çok daha fazla kullanım olması gerekir ama pazar günleri de dahil gün içinde saat gece 19:59 a kadar hiç bir sıkıntı yok iken saat 20:00 sonrası hızımın aniden 10 kat düşmesi 5...
  5. K4R0X

Yardım Her gece saat 8-12 arası internet hızım düşüyor

Normal şartlarda vdsl 50mb internet bağlantım var ve gün içinde sabit bir şekilde sıkıntısız bu hızı alabiliyorum ama gece saat tam 8 den sonra internet hızım 5-8 mb arası bir hıza düşüyor ve gece 12 ye kadar bu böyle sürüyor 12 den sonra hiçbir şey yokmuş gibi eski haline geri geliyor çok...
Geri