K6783 isimli üyenin son içerikleri

1. K6783

30k bandı telefon önerisi

şimdi baktım honor daha iyiymiş samsung da ekrana dokunma gecikmesi oluyormuş bazen ama kafam çok karışık dediğim gibi hangisini alsam diye
  2. K6783

benim bütçem normalde 27k felandı ama 30k yapabilirim ama 35k yapabilirmiyim bilmiyorum oyun olarak pubg felan oynayabilirim ordada samsung da 120 fps alıyormuş honoru bilmiyorum
  3. K6783

evet samsung almayı düşünüyorum ztn hocam honor markasını çok bilmediğim için samsunga yöneldim ama honor daha iyi diyorlar
  4. K6783

xaomi düşünmüyorum hocam sadece onun da iyi olduğunu söylüyorlar aklımda honor 400 pro ve s24 fe var kafam karışık
  5. K6783

xiaomi 14t pro da iyi diyorlar hocam
  6. K6783

bir bakıyım hocam
  7. K6783

hımm anladım oyunda oynamak istiyorun ısınsın ama performans düşmesin s 24 daha mı mantıklı hocam??
  8. K6783

bütçem 30 k s24 fe düşünüyorum ama s24 de var hangisi daha iyi yada hangi telefon daha iyi ne önerirsiniz
  9. K6783

Sizce ne yapmalıyım?

dostlar açıldım sonunda ama red yedim tabi bi 2-3 ay önce açılmıştım şimdi yazıyorum bana cevap veren herkese çok teşekkür ederim hayırlı cumalar güzel kardeşlerim 🤗
  10. K6783

Sizce ne yapmalıyım?

dostlar o dediğimi yapmadım not fln bırakıcamktım ya işte çok riskli diye yapmadım ama petitonun arkadaşlarıyla felan yakınlaşıyorum biraz biraz uğraşıyorum yani tarz giyiniyorumya bana iş adamı diyolar holding man diyorlar bide kolumda biraz fazla damar var bide görünüyo yani o yüzden damar...
  11. K6783

Sizce ne yapmalıyım?

adamım ben petitoya yanığım (aşığım) ama diğer kızıda kaybetmek istemiyorum petito olmassa o olur zaten bugün yalan söyledim diye küstü bana dedim seni kıran kırılsın dedim özür diledim benle konuşma bir daha diyor yarın gönlünü alıcam ama önerdiğiniz bir şey varmı ? hem petitoyada açılmayı...
  12. K6783

Sizce ne yapmalıyım?

Ben hallederim siz merak etmeyin o zaman onu deneyeceğim
  13. K6783

Sizce ne yapmalıyım?

gönlü bende olduğunundan pek emin değilim kesin değil yani önce yakınlaşmak istiyorum yada gizli ipuçları bıakıp küçük hediyeler mi bıraksam beni bulmasını mı sağlasam (sırasına şeker bırakıp kalpli kağıdın içine birşeyler mi yassam kızlar gizliliği sever ya ondan git gide büyütürüm hediyeleri...
  14. K6783

Sizce ne yapmalıyım?

bence çat diye girmiyim söylemeyim önce yakınlaşıyım sonra açılıyım çat diye söylersem öküz odun vb derler
  15. K6783

Sizce ne yapmalıyım?

doğru söylüyorsunuz ben sevgilisiz mi kalayım dedikodu diye gaza geldim şuan he birde bugün bana 5dk aralıksız bakmış dalmış sanırım bana bakarak arkadaşım söyledi (2 kişi biliyor ama güvendiğim kişiler satmazlar beni) bide nasıl yakınlaşmaya başlayayım öneri alabilirmiyim.
Geri