inno3d nasıl bir marka pek bilgim yok 5070 diğer markalara göre baya daha ucuz sizce bunu almak mı mantıklı olur yoksa 2.elden bi 5070 almak mı? 2.el 5070ler sıfır diye 32bin civarı satılıyor msı asus gibi güzel markalar özellikle bana daha cazip geliyor 2.elleri sizce hangisini almak mantıklı?
yeni wireless kulaklık alacağım iki model arasında kaldım biri asus rog cetra true wireless diğer jbl tune flex genel olarak oyun amacıyla kullanacağım sizce hangisi
gamer kulaklık arıyodum karşıma bu kulaklık çıktı https://www.n11.com/urun/havit-h2002p-71-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-24191954?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst bu fiyata daha iyisini sizce bulurmuyum?
hocam 2k monitörle tahminimde dahadaha pahalıda 1080pde kalsam bileşenlerin yanma gibi riski olur mu mesela cs2 oynarken sizce kaç fps olur droplanma falan olur mu?
kendime yeni bir bilgisayar sistemi kuracağım r5 7600x ile rtx 5070 ikilisini düşünüyorum bu ikili darboğaz yapar mı darboğaz yaparsa ne kadarlık bir düşüş olur sistemin farklı bileşenlerini isterseniz söylerim(monitör 1080p çözünürlükte)
Bütçem çok kısıtlı biliyorum normalde full hd alacaktım ama rtx 5070 tahminimce 2k ve 4k için tasarlanmış olucak bu yüzden 2k monitör arıyorum bu fiyat bandında 2k monitör bulunur mu?