İyi günler arkadaşlar monster laptop kullanıyorum daha önce böyle bi sorun yoktu 1 haftadır oldu internette beyaz bir sayfa açtığımda ekran parlaklığı artıyor gri ve daha kapalı bi ton ekran olduğunda ekran parlaklığı kısılıyor ayarlarda bulamadım fikri olan cevap verebilirmi şimdiden teşekkür...
Arkadaşlar sürekli gidip geldiğim bir yol ama hiç dikkat etmedim niğde ankara otobanına girdiğim de niğde alında otobandan çıkıyorum hgs de para olduğu için ödemeyi ordan çekiyordu niğde alından çıktıktan sonra adana yolu yani adana güney yada kuzeydi tam hatırlamıyorum ordada bir ücret...
açıp kapadım bekledim ama yok internet hızı değişmemiş aldığım değerler hala aynı normalde pingin düşmesi gerekiyordu bilginiz varmıdır bu konuda
1744551873
sanırım modem kaynaklıymış 10 yıldır aynı modemi kullandığım için internet verirken düşüş oluyormuş yeni modem almam gerekiyor teşekkür...
İyi günler az önce ttneti arayıp internet hızımı 24 mb den 50 mb e yükselttim ama internette bi değişiklik fark etmedim lol oynarken ping den anlıyordum ama bi değişiklik olmadı pingte eskiden 16 kullanıyordum 24 e geçmeden önce ping 60 70 iken 24 e geçince ping 50 55 düzleylerine sabitlendi (eu...
konudan biraz bağımsız ama dlss 4 ü kullanmak için nvidia app mi kulanmak gerekiyor ben experience kullanıyorum rtx 4050 ekran kartım var nvidia app ye güncelledim ama düzgün çalışmadığı için kaldırıp eskisini tekrar kurdum
iyi günler arkadaşlar Clash of Clans ı laptop dan açınca fanlar çok yüksek devirde çalışıyor bunun bir zararı olurmu google play games beta ile giriş yapıyorum oyuna pc oyunlarını açınca bu kadar çalışmıyor fanlar bilgisi olan varmıdır