Kaan Çelik isimli üyenin son içerikleri

1. Kaan Çelik

Hazır OEM Sistem Tavsiye

technopat YouTube kanaldın da gördüm yeni bir markaymış piyasaya rekabetçi güzel fiyatlarla girmek istemişler site burası https://www.green.net.tr/
  2. Kaan Çelik

Hazır OEM Sistem Tavsiye

Psu ve ram satıp biraz daha kaliteli alacağım zaten 1790703658 Hem uyguna geldi hemde peşin fiyatına taksitle aldım zaten psu ve ram satıp değiştireceğim
  3. Kaan Çelik

Hazır OEM Sistem Tavsiye

66.500 TL PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİTLE SATIN ALDIM SİZCE NASIL SİSTEM ? İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 32MB AM5 Anakart: Biostar A620MH AURORA ARGB AMD AM5 DDR5 Ekran Kartı (GPU): Palit RTX 5060 Ti INFINITY 3 16GB 128-Bit GDDR7 RAM (Bellek): Netac Shadow II 16GB...
  4. Kaan Çelik

DDR 5 Sistem Tavsiye

Burda da stok sorunu var kanka ya ssd olarak 500gb bir de
  5. Kaan Çelik

DDR 5 Sistem Tavsiye

0 sistem almak istiyorum garantili 2.ele bulaşmak istemiyorum bütçem max 80bin tl taksitle alacağım
  6. Kaan Çelik

DDR 5 Sistem Tavsiye

Sistem güzel ama monitör dahil max vereceğim fiyat 80 bin tl onu da taksitle alacağım zaten
  7. Kaan Çelik

DDR 5 Sistem Tavsiye

Monitör dahil sistem çok güzel evet daha iyi teşekkür ederim tek sıkıntı şu ben toplu oem olarak bir yerden almak istiyorum sebebi kredi kartına taksitle alacağım için parça parça ayrı satın almaya kalkarsam daha maliyetli olur vaktini ayırdığın için teşekkür ederim dostum
  8. Kaan Çelik

DDR 5 Sistem Tavsiye

Fiyatlar çok uçuk kafam karıştır ddr4 de toplamak istemiyorum aklıma en mantıklı bu sistem geldi
  9. Kaan Çelik

DDR 5 Sistem Tavsiye

İŞLEMCİ AMD Ryzen 5 7500F Tray 5.0GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek AM5 İşlemci SOĞUTUCU Endorfy Fortis 5 ARGB 140mm 6 Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu (EY3A010) ANAKART MSI PRO B840M-B 8000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart EKRAN KARTI MSI GeForce RTX 5060 Ti 8G...
Geri