kaan efe isimli üyenin son içerikleri

1. K

Anakartın diğer donanımlarla uyumluluğunu nasıl anlarım?

nasıl ayırt edildiğini öğrenmek için sordum soruyu
  2. K

Anakartın diğer donanımlarla uyumluluğunu nasıl anlarım?

Arkadaşlar donanım konusunda pek iyi değilim yeni yeni öğreniyorum. Şimdi işlemcinin anakart ile uyumluluğu pin sayısı ve markaya (amd,intel) bakılarak anlanır (eksiğim varsa söyleyin) , ram i zaten biliyoruz , ama ekran kartını anlamıyorum ekran kartının uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?
  3. K

Bu anakarta ekran kartı önerir misiniz??

karttan fazla bir beklentim yok ets2 valorant falan oynayacağım şuan kullandığım ekran kartı valorantta falan kasıyor 1594892631 Bu nasıl...
  4. K

Bu anakarta ekran kartı önerir misiniz??

asus p8h61-m lx3 plus r2.0 modelinde eski bir anakartım var buna 4 gb lık ekran kartı takmak istiyorum ne önerirsiniz bütçe 600-700 tl arası
  5. K

Kilo sorunu

İp atlamanında çok faydası var diyorlar bununla ilgili ne düşünüyorsunuz? 1594752366 Günde 5 set olacak şekilde 200 er taneden toplam 1000 defa ip atlasam ve yemeği azaltsam ayda 8-10 kilo verebilir miyim?
  6. K

Kilo sorunu

günde kaç saat bisiklete bindi? 1594751769 korona sağolsun aylardır eve kapandık iyice kilo aldık
  7. K

Kilo sorunu

Boyum 1,67 m kilo 80 . Yediklerimin kalori değerlerine dikkat etmeye başladım. Bunun yanı sıra EV içinde ekipmansız kısa sürede çok kalori yaktıran ne gibi hareketler yapmalıyım? ( ilk hedef ağustos ortasına kadar 72 kg civarını görmek) ( kilo göbekte çok değil bacaklarda çok)
Geri