Söyledim ama gram yardımcı olmadılar eve ekip gönderip baktıralım diyorlar.
1720269342
En fazla 200 MBPS destekliyormuş müşteri hizmetleri öyle dedi.
1720269390
Daha geçen yaz bütün sokağı komple kazıp fiber döşediler bütün mahalleye ama 200'ü geçemiyoruz hala. Hatta bana 200 bile veremiyorlar.
Neden yükseldiniz anlamadım. Ters bir şey söylemek istemedim aslında ama yanlış anlaşıldım sanırım neyse. Modemim ve modemin yanında takılı olan beyaz bir kutu şeklind zımbırtı var. Modem de yeni nesil fiber modem türk telekomun. Şuan sıkıntı muhtmelen başka bir şey de. Müşteri hizmetlerine de...
Hadi kablo desteklemiyor diyelim. 5 GHZ ile de ölçüm yaptım telefondan onda da 100'ü geçemedim.
1720266235
Evet 100 yazıyor orda. Sanırım altyapı desteklemiyor.
Kablo ile bilgisayardan ölçtüm. Kablo bildiğimiz sanayi tipi internet kablosu uçlarını kestirip soketlerini taktırdım. Kablo muhtelemen 100 den fazla destekler. Alırken de sordum zaten destekler mi diye destekler dediler. Telefondan da denediğimd 90 MBPS'yi geçmiyor download.
Öncelikle merhaba. Türk Telekom 2-3 ay önce apartmana gelip fiber kutusu tarzı bir şey getirdi ve eve de yeni modem ve cam kablo diye bir şey getirmişler. Bende Türk Telekom'un sitesinden 24 Mbps olan internet paketimi 200 Mbps olarak değiştirdim ve şu an da en fazla 100 Mbps hız veriyor. Fiber...
Karar vermekten değil de harbiden anlayan insanlardan bilgi almak istedim sadece. Zaten bu forumda fazla araba konusu hakkında konuşanlar yok aslında teknoloji konusundan sorsam büyük ihtimalle daha fazla yardımcı olurlardı. Yine de teşekkür ederim herkese.