Bütçem kısıtlı arkadaşlar en popüler bu monitörü ve ekipmanları buldum bu monitörde bazıları 200hz aldığını söylüyor overclock ayağı fln sizce bunları alıyımmı tavsiye edermisiniz mouse da elim biraz büyük ondan bunu seçtim üzermi veya kulaklığı kullanan varmı klavyede sessiz olsun istiyom gece...
Bu sistemi satın aldım daha gelmedi sanırım kasa rgb yazıypr ama renk değiştirilmiyormuş Armoury Crate yazılımı fln var ama millet pek memnun kalmamış yazılımdan başka yazılım baktım openrgb gibi yazılımlar var bu kasanın ön fanları ile işlemci soğutucusunun fanlarını kontrol edebilirmiyim...
Satma fikrim yok birde iyi işlemci alabilecekken neden kötüsünü alayım 2k farkla 7600 den 9600 veriyor ayrıca hazır sistem olduğu için 7500f seçeneği yok sadece 7600 var başlıyor ileride ekran kartını yükseltirken bitazdaha rahat ettirir diye düşünüyorum
1778600468
Ayrıca knk satarken yine ucuz...
Beyler pc topladım ay sonuna kadar bekleyektim normalde şuan alabilirim alıyımmı?? İleride ekran kartını yükseltmeyi süşünüyorum 6000 serisi öıkınca ramide en kısa zamanda yükselticem