ramı tak çıkart bide yumuşak bir silgiyle kırmadan sil öyle tak bide hangi oyunda drop yiyorsun vsync gsync freesync gibi fps sınırlandırılıyan ayarlar açık mı
amd 5000 ve 500 400 serilerinde wattman gibi problemler çok fazla var ama 6000 ve 7000 serisi ve yeni driverlarda çok daha iyileştirildi bu tarz problemler ben en yeni driverleri kullanıyom hiçbir sıkıntı yaşamıyom eskiden eski driverlarla arada programlar falan çöküyodu pc anıden kapatıyodu...
Geçende mirror's edge oynuyordum bilenler bilir ana karakter faith kadın bir ana karakter ve fark ettimki oyunlarda çok az kadın ana karakter var şuana kadar oynadığım tek kadın ana karakterli oyun mirror's edge
Şimdi ryzen 5 7500f donanım arşivinin yaptığı videodaki gibi stok fan ile çekilecek eziyet değil işlemci 85 derecelerde hatta 95 derecelerde yanıyo benim aklımda bu kule tipi soğutucu var...
Şimdi ben rx 7700 xt'li ve ryzen 5 7500f'li bi sistem dizmeyi düşünüyorum Bu sistem 1080p ultra ayarlarda kaç sene götürür veya iyi mi yoksa alternatif bir işlemciye ekran kartına yönelmeli miyim?
Coil whine neredeyse çoğu ekran kartında var ve adamlar nasıl duydu bilmiyorum kasayı camsız kullanmışlar herhalde eğer kafanı kasaya dayamıyorsan ve kasanın camı varsa büyük ihtimal duyamazsın