Valla ben gittim 70 TL'ye aldım bu oyunu oynuyorum miss gibi de, hesap alarak çevrimdışı oynuyorum steam üzerinden. Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama baldur's gate 3 ü de böyle alıp bitirmiştim.
Teşekkür ederim
1771185560
Epstein olayını yapamam sanırım ya dostlar yani dediğim gibi tamamen sıfırdan başladım bu yola ve ilk haftam daha sadece level design aşamasındayım sonrasında daha etkileşim jumpscare falan onlar olacak tavsiyesi olan var mı bu konularda veya tecrübeli olan
Bu oyundan sonra düşünebilirim sanırım çünkü sıfırdan başladım ve bu projeyi bitirmek istiyorum yine de fikrin için teşekkürler ☺️
1771180345
Aslında benimde gözüme tuhaf geliyordu ona bir ayar çekeceğim teşekkürler
Dostlar merhaba, yaklaşık 1 haftadır oyun üzerine çalışıyorum ve şu an geldiği aşamayı sizlerle YouTube üzerinden paylaşıyorum. Sizce nasıl oluyor mu yani UE5 konusunda veya oyun geliştirme konusunda tecrübeli arkadaşlar eleştiri yapabilir mi. İyi kötü veya şunu şöyle yap tarzında. Fikirlerinizi...
Evet bende öyle düşünüyorum ücretsiz assestler var yapay zeka vs derken zaten ilk başta amacım belki 5 6 ay boyunca programı öğrenmek işleyişi çözmek
Unreal engine 5 ile başlamak istiyorum yani zor vs deniliyor ama nedense yani bana daha yakın o gibi geldi o yüzden. Dediğim gibi amacım zaten 2...
Merhabalar öncelikle 8-5 çalışan bir kamu işçisiyim akşamları veya haftasonları vaktim var yıllardır oyun oynuyorum pc hakkında da teknik bilgim program bilgim vs yeterli düzeyde ama hiç kodlama oyun yapma işlerine hiç bulaşmadım. Şimdi bu karara vardım ve unreal engine 5 ile çalışmak istiyorum...