kaanblood isimli üyenin son içerikleri

1. K

Mavi Ekran Mavi Ekran ve Donması

Epeydir olmuyordu. Fakat yakın zamanda tekrar sıklaşmaya başladı ansızın discord ortamında veya video vs. izlerken bi anda görseldeki gibi ekranla karşılaşıyorum ve saatlerce beklememe rağmen bişi olmuyor mecburen güç tuşuyla zorla kaptıyorum. Az önce dediğiniz yaptım BIOS a girip F5 tuşu...
  2. K

Henüz dönebiliyorum bir takım işlerden dolayı. Dediğiniz programı indirdim. Fakat hangisini seçip nasıl yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz? Aslında bayadır sorun yaşamıyordum fakat henüz yeniden yaşayınca şaşırdım. "Unexpected-Store-Exception hatası" alıyorum ve %0 kısmı hiç ilerlemiyor...
  3. K

Görünürde bunlarda da sıkıntı yok gibi ama bilemedim. 1TB'likler çok uzun sürdü tabi :)
  4. K

Umarım çözüm olur bunlar :D
  5. K

Yani evet tek parça bıraksam iyi olabilirdi sizinde dediğiniz gibi pek onla alakalı olacağını sanmıyorum. Oyunların bir kısmınıda oraya atacağımdan karışıklık olmasını istemediğimden böldüm. CrystalDiskMark programı ile tüm SSD/HDD lerin ölçümlerini görselleriyle paylaşıyorum. Ek olarak Samsung...
  6. K

Mesajı attıktan sonra düzenliyemedim geri dönüşünüzü bekledim. Normalde 1 TB evet fakat ben böldüm. 100 GB 'ı işletim sistemi ve temel kurulumlar için bıraktım kalan kısmı hızlı açılmasını istediğim oyunlar için ayırdım. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi? (Pek sanmıyorum ama yine de sormakta...
  7. K

Doğru mu yaptım ama bilmiyorum eski sürümünü indirebildim sonra sol üstte All tuşuna bastım. M2 Samsung 990 Pro.
  8. K

Öncelikle attığınız linke de göz atmıştım. Ama C nin içine gidip Windows klasörünün içinde böyle bir klasöre ulaşamıyorum. Dosya gezginindeki adres kısmına uzantıyı yapıştırıp enter yaptığımda da erişemiyorum. Sorun şu bence Mavi ekranı aldıktan sonra %0 da takılı kalıyor. M2 SSD'yi taktıktan...
  9. K

Merhabalar Uzun zamandır kullandığım bilgisayar M2 taktığımdan beri Mavi Ekran veriyor ve o ekranda donuyor. Ne yapabilirim? Normalinde 1 SSD 2 HDD mevcuttu ve 1 adet M2 takarak SSD deki sistemi sıfırlayıp M2 de format atarak temiz kurulum yaptım. Ufak ufak gerekli yüklemeleri yaptım (klasik...
  10. K

Çözüldü✓ Yeni Takılan M2 den sonra 1 HDD görmeme sorunu

çok teşekkürler portlarla alakalı bir sorunmuş. İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.
  11. K

Denememiştim sadece yeni aldığım M2 SSD yi anakart üzerindeki kendi yuvasına takmıştım. Bir deneyip tekrar kontrol sağlayayım teşekkürler :)
  12. K

Merhaba mevcutta; 1 SSD (850 EVO 120GB Samsung marka) 2 X 1 TB HDD. İşletim sistemim SSD de kurulu ROG STRIX B350-F Gaming anakart kullanmakta olup. Yeni olarak M.2 Samsung 990 Pro 1 TB alıp M.2 slotuna taktım. Öncelikle PC'yi formatlayıp SSD de kurulu sistemi silip (diski biçimlendirip) yeni...
Geri