antigravity üzerinden opus 4.5 ta kullanabiliyor o üyeliğe sahip olanlar . ben herkese tavsiye ederim ai pro üyelik varsa , bende yok bana deneme üyeliği verdi 1 aylık . 5 saatte 1 limitler yenileniyormuş o yüzden ben daha limitin bittiğini görmedim . antigravity ; vscode veya cursor gibi bir...
benim hiç 2x 3090 lı sistemim olmadı. o yüzden yapay zekaya sorum 75-75 ortalama 150w anakarttan çekebilirler güç dalgalanlamarı için dedi , genel sistem olarak ta 70-80a üzeri vrmli anakart önerdi . bu anakart ve bileşen fiyatları beni sistem toplamaktan soğuttu ya . en az 1500-1600w güç...
2 tane 3090 ortalama 800w kadar güç çekebiliyor . güç dalgalanmasını önlemek için vrmlerin en az 70 80a olması gerekiyor o değerler de 20 faz ve yukarısı gibi ortalama . bende bi x870e creator bulabildim bide arkadaşın attığı x870e taichi var işte .
antigravity indir modellerden gemini 3 pro seç plan modunda başla . sonraki düzeltmeleri fast modunda yaptır . öğrenci üyeliğinden ücretsiz google ai pro üyeliğin varsa opus 4.5 a yazdırabilirsin siteyi limitin yeter . aynı işlemleri opus 4.5 seçerek yaptır o biraz daha akıllı ama bence...
2 Tane rtx 3090 kullanarak bir sistem kurmak istiyorum yapay zeka için. anakart bulamıyorum çok pahalı anakartlar çıkıyor ben aradığım zaman 30k ya filan . araştırdığım kadarıyla 2 tane 3090 beslemek için en az 20 fazlı vrm gerekiyor , 2 pci portu aktif olunca ikisini de x8 kullanabilmek...
1 sanayi tipi , 1 ayakli , 1 masa tipi .
sanayi tipi olan yenilerden mesela ama sorunlu bir cihaz dönerken plastige sürtüyordu motoru, kestik kafa plastigini . diğerleri eski onlar efsane
kendi evimde 3 tane raks var ama bunu başkasına aldığımız için parasını ben vermiyorum. O yüzden biraz daha ucuz yollu halletmek istiyolar. çok bir beklenti yok sadece 2 3 yıl bozulmasın yeter. ısınma durumu var mı motor kısmında?
Ucuz vantilatör arıyorum. kendim için sormuyorum o yüzden bütçe maksimum 1300tl. kullandığınız modelleri önerirseniz sevinirim. Benim bulduklarımdan bazıları bunlar
ben en başta yazacaktım orta kata kablo çek router al diye ama arkadaş anlamıyorum yazmış. bide duvar filan delinecekse kat çıkarken kurulumu filan zor iş
https://www.amazon.com.tr/hz/wishlist/ls/YJJHX5FXGP7I?ref_=wl_share
bu modemin incelemelerine bakmanızı öneririm fiyatına göre iyi duruyor . hatta çekimi beğenmezseniz yanına wifi güçlendirici de ekledim , modemin fiyatı bütçenizin altında kullandıktan sonra yeterli gelmezse güçlendiriciyi de...
2. ve 3. katta kullanım amacınız oyun oynamak , yayın yapmak değilse. video izlemek için vs. en mantıklı çözüm https://www.akakce.com/router/en-ucuz-tp-link-deco-e4-1200-mbps-3-lu-fiyati,516665079.html bu 3lü deco setini almak olur . bunların 1 tanesini modemin yakınına koyup ethernet...
infinity 401 i köprü moduna alıcam yani switch gibi kullanıp tplinki modem yapıcam yapılıyor da benim sorunumu acaba çözer mi ?
1746922676
modem daha 50mbite yetişemiyor 100 yapsam da değişmez zaten 100mbite ihtiyacım da yok . qos ayarı olmadan çözülmüyor gecikme olayı bu modemde o yok işte