KaanEfeVR isimli üyenin son içerikleri

1. KaanEfeVR

🔥İndirim Call Of Duty Modern Warfare 2 325tl

Hikaye için alınır ama online hile kaynıyordur zaten 2019 oynanmaz derecedeydi hilelerden sebep
  2. KaanEfeVR

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

özelden isminı yazarmısınız hocam grubun
  3. KaanEfeVR

🔥İndirim 🔥Hacı Şakir Çiçek Terapisi El ve Güzellik Sabunu 4x70 Gr 50tl🔥

LA olum ne ara yediniz birazda bize bırakaydınız :d
  4. KaanEfeVR

S26 Ultra Çizilme Sorunu

şimdi şöyle tabii ki aliminyumun çizilmeye karşı direnci titanyum kadar değil fakaat bu şekilde kendi kendine çizilecek seviyedede değil.Sonuçta yıllaardır macbooklarda diğer lüks laptoplarda aliminyum kullanılıyor veya düz s serilerinde ama kendi kendine çizilme gibi bir durum olması çok...
  5. KaanEfeVR

🔥İndirim 3551 TL Asus Prime B650m-R AMD B650

ulan hiç güleceğim yoktu uykulu kafa ile saçmalımışım kuzen kusura bakma xd.
  6. KaanEfeVR

2k ya nasıl bulacağız yaw DDR 5 2×16 rami xd. 20k olmasın o
  7. KaanEfeVR

valla yeni 9060xt aldık işlemci i3 12100f var yükseltesim var ama özellikle DDR 5 ram fiyatları gözümü korkutuyor şimdi anakarttan biraaz kar edip işlemcinin üzerine koyulabilir gibi.Sabah forumda b850 gördüm 5.5k civarydı fiyatı mesela biraz daaha koyup onu almak ne kadar mantıklı?
  8. KaanEfeVR

beyler am5 geçmeyi düşünüyorum bu anakart yeterli olur mu yani illa fazla para verip daha iyi bir şey almaya gerek varmı öneriniz nedir bu dostuza
  9. KaanEfeVR

🔥İndirim RX 9060xt 8gb 1 Yıl Dip Fiyat 15.344,00tl

teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşallah insan öğrenci olunca bütçeside limitli olunca Allaha şükür karşımıza bütçemiz dahilinde bir şeyler çıkıyor bizde o fırsatlardan yararlanıyoruz.Umarım sizinde karşınıza böyle fırsatlar çıkar ama benim fikrimce ikinci el de aşağı yukarı bu paralara...
  10. KaanEfeVR

🔥İndirim 6276 TL Sı Pro B850m-P Wıfı - Düz 5301 TL

valla bende düşünüyorum geçen hafta 9060xt aldım 16gb cpu olarak i3 12100f var değişmem lazım amd acayip cazip geliyor işlemci konusunda
  11. KaanEfeVR

🔥İndirim RX 9060xt 8gb 1 Yıl Dip Fiyat 15.344,00tl

bende geçen hafta KFG tam 18 ay garantili 16gb sapphire pure modelini 16.5K ya aldım satıcı arkadaş şansıma çok beyefendi ve güler yüzlü biriydi elden teslim şeklinde alabileceğim en iyi kartı aldığımı düşünüyorum
  12. KaanEfeVR

Öneri Sessiz Klavye Önerisi

sessiz derken mekanik olup switch olarak çok ses çıkarmayan mı istiyorsun ?
  13. KaanEfeVR

Yardım RX 9060 XT 16gb Ekran Kartına İşlemci Önerisi Hangi Seçenek Daha Mantıklı ?

Elimde şuan i3 12100f işlemci ve b660m anakartt kombinasyonu bulunmakta olabildiğince masrafı minimum tutup ekran kartımı tam performan almamı sağlicak işlemci almak istiyorum.Aslında amd geçmek bende sitiyorum fakat ek olarak anakart masrafı vs çok daaha pahalıya patlıyacağı için ne yapsam...
  14. KaanEfeVR

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Sağolasınız hocam amazon prime day indirimlerinde baseusun 20.000 mahlık 20w modeli 800 tl düşmüş ama yorumlarda yandığını falan gördüm o yüzden bilemedim ama baseusta büyük firma satıcıda amazon sprun yaşanırmı yaşanırsa kesin yenisi yollarlar ama alsam mı bilemedim0
  15. KaanEfeVR

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

marka kalitesi iyi midir? hocam telefonu yakmak istemem xd.
Geri