şimdi şöyle tabii ki aliminyumun çizilmeye karşı direnci titanyum kadar değil fakaat bu şekilde kendi kendine çizilecek seviyedede değil.Sonuçta yıllaardır macbooklarda diğer lüks laptoplarda aliminyum kullanılıyor veya düz s serilerinde ama kendi kendine çizilme gibi bir durum olması çok...
valla yeni 9060xt aldık işlemci i3 12100f var yükseltesim var ama özellikle DDR 5 ram fiyatları gözümü korkutuyor şimdi anakarttan biraaz kar edip işlemcinin üzerine koyulabilir gibi.Sabah forumda b850 gördüm 5.5k civarydı fiyatı mesela biraz daaha koyup onu almak ne kadar mantıklı?
teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşallah insan öğrenci olunca bütçeside limitli olunca Allaha şükür karşımıza bütçemiz dahilinde bir şeyler çıkıyor bizde o fırsatlardan yararlanıyoruz.Umarım sizinde karşınıza böyle fırsatlar çıkar ama benim fikrimce ikinci el de aşağı yukarı bu paralara...
bende geçen hafta KFG tam 18 ay garantili 16gb sapphire pure modelini 16.5K ya aldım satıcı arkadaş şansıma çok beyefendi ve güler yüzlü biriydi elden teslim şeklinde alabileceğim en iyi kartı aldığımı düşünüyorum
Elimde şuan i3 12100f işlemci ve b660m anakartt kombinasyonu bulunmakta olabildiğince masrafı minimum tutup ekran kartımı tam performan almamı sağlicak işlemci almak istiyorum.Aslında amd geçmek bende sitiyorum fakat ek olarak anakart masrafı vs çok daaha pahalıya patlıyacağı için ne yapsam...
Sağolasınız hocam amazon prime day indirimlerinde baseusun 20.000 mahlık 20w modeli 800 tl düşmüş ama yorumlarda yandığını falan gördüm o yüzden bilemedim ama baseusta büyük firma satıcıda amazon sprun yaşanırmı yaşanırsa kesin yenisi yollarlar ama alsam mı bilemedim0