KaaNFleX isimli üyenin son içerikleri

1. KaaNFleX

Gaming gen tr güvenilir mi?

güvenilir bi arkadaşım oradan sistem aldı
  2. KaaNFleX

Yardım Termal Macun Önerisi

az önce 4 gr mx6 sipariş ettim umarım memnun kalırım. sende sıcaklık durumu nasıl? memnun kaldınmı
  3. KaaNFleX

İKİSİ AYNI PC AMA FİYATLARI FARKLI NEDEN?

Birisi pc hocası ile anlaşmalı sistem olduğu için milleti avlamak için yüksek yazmışlar büyük ihtimalle
  4. KaaNFleX

Yardım Termal Macun Önerisi

Çok pahalıya kaçmadan hem işlemcime hemde ekran kartıma yetecek f/p termal macuna ihtiyacım var. Şuanda Aklımdaki Macun MX6 ama sizin Tavsiyelerinizi de bekliyorum.
  5. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

tamamdır birkaç güne alacağım teşekkürler 1722886372 teiekkürler birkaç güne alacağım ikisinden birini
  6. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

usb varmı yoksa sadece bluetooth ile mi bağlanıyor
  7. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

ak820 gerçekten hoşuma gitti ekranı falan olması güzel. bir yazılımı varmı ve link atabilirmisin
  8. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Z11T alacağım galiba diğer konulardada çok önermişler ancak birsürü sitede buldum 800 tlyede var aynı klavye 1200 tlyede var nereden alayım senin önerdiğin hangisi link atarmısın
  9. KaaNFleX

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

eline sağlık güzel olmuş ama çevre birimlerinide eklersen süper olur
  10. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

güzel klavyeler ama hafif bi rgb olsaydı iyi olurdu gece görünmüyor tuşlar şuanda yaşadığım bir durum o yüzden rgb daha iyi olur bu tarzda rgb olan bir klavye varsa
  11. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

ajazz ın iyi marka olduğunu bilmiyordum 1500 tl civarında klavyesi varmı peki
  12. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

peki bu markanın 1500 civarında mekanik bir klavyesi varmı
  13. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

kablolu olması sorun değilde bildiğim kadarıyla Reddragon k552 kumara Hot swap
  14. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

yukarıdaki linkte attığım klavye nasıl?
  15. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

ayrıca bu tarz yabancı tanınmayan marka klavye istemiyorum yazmıştım. türkiyede bulunan ve rgb olursa daha iyi olur 1722882285 https://www.incehesap.com/redragon-k552-rgb-ba-combo-set-fiyati-67725/ bu nasıl sence
Geri