Yaz bilader banane la ne taktınız olum siz ne kuduruk herifler çıktınız. Rezilliğinize bile laf gelince rezillik ediyorsunuz. Acıyorum size. Ben de gider 3...
şuan cevap tuşuna viper v3 pro ile bastım. Sonra ec3-cw'ye geçiş yaptım zevk olsun diye. Sonra da ec2-c daha güzel elime oturuyor diye ona geçtim ve bu...
Ağlama dostum alamadın diye alana laf atmayacaksın ihtiyacın varsa 3-4k satanlar'dan alırsın :D
1733839736
Keşke denk gelip alabilseydim senin o kuduruşunu...
Bilader kalk git ordan. İsteyen alırmışmış. Lazım olanlar senin gibiler yüzünden alamıyor. Fare delindi zar zor tutuyorum para biriktirdim güzel fare alayım...
Laan olumm al sat yapanların hepsinin elinde kırılsın fare. Şu an dehşet sövesim var ama kelimeler kıyafetsiz. Tam da lazım olan zamanda müthiş bir fare...
Bilgisayar tamamen sıfırdan alınıp kurulum mu yapıldı yoksa parça yükseltmesi vs. mi yapıldı. Eğer sıfır kurulumsa orijinal Windows olması zorunlu, eğer...
Bendeki bahtsızlık kimsede yok aw... Taahhüt 2025 ortasında bitecek daha, konudaki paketler çok iyi fiyattan geliyor. 2 yıldır 110 TL veriyorum 20+5 GB...