Mikrofononu çıkabilen hem dışarda hem evde video muzik oyun için üzmicek bi kulaklık arıyorum steel series bu işin piiri gibi ama tavsileriniz neler
https://www.vatanbilgisayar.com/arctis-nova-3p-bluetooth-kablosuz-gaming-kulaklik-lila.html...
Ya simdi darbogaz yaparmi etki eder mi? bilmiyorum dengelesin diye5700x 5700x3d dusunuyodum fiyatlar ucmus en temizi ddr5de cok masraflı
1764620391
Hangi marka 9060xt alinmali peki
Selamlar 1.90 110 kg adamım hem kırılmıcak hem rahat bi koltuk arıyorum taksitle adam gibi bir şey almak istiyorum piyasada çok seçenek var kararsız kaldım tavsiyeleriniz neler vatandan gidip rastgele alıcam yoksa :D
Kanka yay sesi geliyor değişimemi göndersem arada kaldım bi joystick sert bi joystick freni patlamış araba gibi aimimi bozuyor Call of duty için aldım
1750768444
4 5 gün oldu alalı
3600 DPI değil dostum 26000 DPI Pixart 3395 sensöre sahip gayet iyi 65 gram gayet iyi bi fare çin mauslarını almak istemeyenler için güzel bi alternatif
After effect var içinde dosyanın bi exe dosyası kurmuş after effecti indirdim edit yapıyodum her şey gitti
1747760295
Arkadaş aradı ınstagramda p@rno paylaşmışsın oğlum diye