kaanji isimli üyenin son içerikleri

1. kaanji

Yardım Kablosuz kulaklık 5-7 k bütçe tavsiye wraith steel series

Mikrofononu çıkabilen hem dışarda hem evde video muzik oyun için üzmicek bi kulaklık arıyorum steel series bu işin piiri gibi ama tavsileriniz neler https://www.vatanbilgisayar.com/arctis-nova-3p-bluetooth-kablosuz-gaming-kulaklik-lila.html...
  2. kaanji

Yardım 5700X RX9060XT 2K darbogaz yaparmi???

Çok kararsız kaldım ya
  3. kaanji

Ya simdi darbogaz yaparmi etki eder mi? bilmiyorum dengelesin diye5700x 5700x3d dusunuyodum fiyatlar ucmus en temizi ddr5de cok masraflı 1764620391 Hangi marka 9060xt alinmali peki
  4. kaanji

5600 idare eder beni o zaman ha ekran larti aliyim sadece
  5. kaanji

5 5600 rx 6700xt ye sahibim ddr5 r gecemem uctu ekran kartlarida ucmadan 9060xt alıp 5700x almayi dusunuyorum 2K warzone oynuyorum sadece is gorurmu sizce agalar
  6. kaanji

Öneri Oyuncu Koltuğumu daha rahat ofis koltuklarımı ?

Saglam ve ergonomik bise ariyorum ya
  7. kaanji

Öneri Oyuncu Koltuğumu daha rahat ofis koltuklarımı ?

Selamlar 1.90 110 kg adamım hem kırılmıcak hem rahat bi koltuk arıyorum taksitle adam gibi bir şey almak istiyorum piyasada çok seçenek var kararsız kaldım tavsiyeleriniz neler vatandan gidip rastgele alıcam yoksa :D
  8. kaanji

Yardım BIGBIG WON Gale Hall İle alakalı sorunum

Değişime göndericem ya belli oldu Normal sandım ilk başta
  9. kaanji

Kanka yay sesi geliyor değişimemi göndersem arada kaldım bi joystick sert bi joystick freni patlamış araba gibi aimimi bozuyor Call of duty için aldım 1750768444 4 5 gün oldu alalı
  10. kaanji

Sol joystick sert Sağ joystick yumuşak sizdede öylemi yoksa bana gelen koldamı sorun var kullanan arkaşlar
  11. kaanji

❌İndirim Bitti! MSI Versa 300 Elite Wireless RGB Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Mouse 1.499TL

3600 DPI değil dostum 26000 DPI Pixart 3395 sensöre sahip gayet iyi 65 gram gayet iyi bi fare çin mauslarını almak istemeyenler için güzel bi alternatif
  12. kaanji

Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilirmi

Format attım kral ya 1747868666 Kanka capcut kurdum direk ya
  13. kaanji

After effect var içinde dosyanın bi exe dosyası kurmuş after effecti indirdim edit yapıyodum her şey gitti 1747760295 Arkadaş aradı ınstagramda p@rno paylaşmışsın oğlum diye
  14. kaanji

Bu videodan indirdim hemde virusu yedim
  15. kaanji

Aynısını bende yedim kanka virus var instagramdan arab şeyleri paylaştılar bitcoin falan
Geri