Kaankaan78 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Kvkk ihlali midir? Eski iş yeri ile sorun yaşıyorum

Eski iş yerim hala benimde olduğum videoları sosyal medyasından paylaşmakta bu kvkk ihlali olur mu?
  2. K

Fazla mesai yaptığımı nasıl kanıtlarım?

Kral 10 yıllık garsonum 1735061795 Valla
  3. K

Sigorta falan tam yatıyor onda sorun yokta günde en az 2 saat ile 3 saat arası mesai yapıyorum ayda en az 52 saat mesai yapıyor mesai ücreti olarak aylık 2000 tl ücret alıyorum
  4. K

Yok kral öyle valla direkt gelip başlıyoruz akşamda direkt çıkıyoruz 1734854792 Wp den belki bi kaç şey delil olabilir ama dediğin gibi şahitler şerefsizlik yapabilir güven olmaz
  5. K

Yardım BİLGiSAYAR AÇILIYOR GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Powerden gelen kabloları kontrol eder misin aynısı geçen başıma geldi bilgisayarcıya gitti slot girişler bozuk olmasından korktuğum için powerdan bir kablo hata vermiş dendi
  6. K

Kayıt yapmıyor
  7. K

Teşekkürler
  8. K

Bilmiyorum ki bende sormak istedim bunu
  9. K

Mesai ücretimi kanıtlamak için ses kaydı almak suç teşkil eder mi
  10. K

Dolandırıyor mu yoksa gerçek mi anlamadım

Aramıştım sonra benden önden para istediler kapattım sonra bir kaç gün sonra para böyle mesaj attılar
  11. K

lenovo ideaped gaming 3 te lolde 90 fps alıyorum

lenovo ideaped gaming 3 te lolde 90 fps alıyorum
  12. K

Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Denedim ama değişen bir şey yok
  13. K

Pc çalışıyor sadece görüntü alamıyorum. Kablolar da sorun yok. Ekran kartı ve ramde problem yok başka bir pcde denedim. Görüntü veriyor. 1689853267 Pc çalışıyor sadece görüntü alamıyorum. Kablolar da sorun yok. Ekran kartı ve ramde problem yok başka bir pcde denedim. Görüntü veriyor.
  14. K

Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Ekran kartı monitör ve ramlerde problem yok. Başka bilgisayarda denedim sorun çıkmadı. Neden yapar ? Nerede arızası olabilir
Geri