Hocam pencerenin titremesi benim açtığım şarkıdan ve bassı fullememden kaynaklı. Bassı controllerdan ortaya çekersem ses öne çıkar yani ayarlayabildiğim bir şey bu. Hem z533 aux la telefona bağlanabiliyor pc'ye konsola televizyona bluetooth alıcısı alırsanız bluetooth ile de bağlanabiliyor telefona
Selamlar,
Efsane ürünler var ihtiyacınız olan bir şey varsa uygun fiyata bulabileceğinizi düşünüyorum ayakkabılar gerçekten çok ucuz.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/96455062-occasion-saticili-secili-urunlerde-50-indirim
Buna 1100 tl vereceğime 400 500 tl daha koyar amazonda duramo rc2 ler ucuza satılıyor satan da amazonun kendisi. Bir de yeni hesap açıp 250tl indirim ile 1500 1600tlye duramo rc2 alırsınız lightmotion taban adiwear dış taban rahatlık.
Jüpiter 125 ve sh 125 arasında büyük bir fiyat farkı var hocam bana kalırsa jüpiter 125 almanız kendisi ilk motorum olur. 9 ay tecrübe edindim jüpiter ile artılarını ben sayayım size. Benzin deposu önde bu büyük bir rahatlık petrolde aşağı inmeden hemen açıp doldurup gidebiliyorsun. USB ile...
Selamlar,
Başlıkta yazdığı üzere bu anakartı almayı düşünüyorum elimde r5 5500 işlemci var 5500 ile direkt uyumlu mu? geliyor yoksa bios güncellemesi istiyor mu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Teşekkürler.
Hocam yazdıklarınızın hepsini okudum. SSD açısından benim bir problemim yok zaten elimde boşta 1tb ssd + şuanki pcemde 500gb ssd var onları transfer ederim istersem fakat dediğim gibi depolamayla pek bir işim yok. Zaten 7/24 Lol oynayan adamlarız işlemci ısınmasını vs. de dert etmeyeceğim için...
teşekkür ettim reis zaten aham şaham şeyler oynamayacağım aralarında 5 6 fps farkı varsa çok da umrumda olmaz taksit daha makul geldi akşam gidip alacağım.