Furmarkta ortalama kaç fps veriyor ?
1711997675
Aslında arc a750 den önce 3050 alacaktımda hem daha ucuz hemde 3060 12gb dengi diye bunu aldım da. Merak ettim açıkçası
Bi akıllı sen misin dayı. MSİ afterburner sadece kendi ürünlerini destekliyor. Arc a750 rx bilmem kaç falan ordan ayarlatmıyor. İntelin kendi uygulamasından halledilir o.
Hiç bakmadım ve şuan bilgisayar kapalı. Sınavlar yüzünden açmama izin vermiyorlar. Yeni kart alınca test edip kaldırdım. Ama yanlış hatırlamıyorsam %60 civarındaydı
1711997067
O zaman normal diyosunuz. Valla içim rahatladı sağolun
Eski kartım gtx1650ocv2 ama yeni kartla ne alakası var anlamadım ?
1711996521
Yani %100 yük altına girince kendisi onu yükseltmeli. Ben manuel olarak yaparsam anlamı kalmaz. Yani yük altında düşük fan devrinde çalışmaz bence
Hocam ben 3 yıl gtx 1650 kullandım. Gayet stabil. Gayet serin çalışıyor. Driver problemi, kayıt alırken fps düşmesi falan söz konusu bile değil. Ama tek sorunu 4gb olması. 6gb kabul edilebilirdi ama 4gb cidden rezalet ötesi. Bu devirde rx 500 serisi ve gtx serisi alınmaz. Biraz daha para...
Bugün arc a750 aldım. Daha sıfır yeni aldım. Ulan bir furmark testi yapayım dedim. Kartın ağzına s*çtı. Sıfır bir kart için 71 derece fazla değil mi la. Ben 2.5-3 yıllık ekran kartım bile max 57-60 derece görüyor. Bu sıcaklık değerleri normal mi ben mi abartıyorum? (70 dereceye sıcak demiyorum...