hocam kişiden kişiye göre de değişir şimdi. Siz normal bi insana göre daha az terliyorsanız yapmaz ama çoğu kişi forumlarda terleme yaptığını belirtiyor.
Hocam tok bi ses mi istiyorsunuz yoksa daha sakin bi ses mi? Ayrıca alacağınız klavyeyi hotswap olarak alırsanız sizin için daha güzel olur. İstediğiniz vakit switchlerini değiştirip kullanabilirsiniz.
Hocam şansıma bugün discord 3 aylık youtube premium'un yanında 1 aylık xbox game pass üyeliği verdi. Kullanma için vpn ile yeni bi hesap açıp o şekilde aktive etmeniz gerekmekte.
REDRAGON KV580 VATA kullanıyorum ve çok memnunum. Tek pişmanlığım keşke red switch alsaydım oldu. O da uzun zaman sonra oldu zaten. Tek sorun klavye şu an 7k fakat ben aldığımda 900tl gibi bir fiyata almıştım. Arada bir kontrol etmeni öneririm indirime gireceğini düşünüyorum.
Merhabalar. Bir zamanlar xbox game pass ücretsiz şekilde alınabiliyordu bazı methodlar sayesinde. O methodlar hala geçerli mi? Geçerli değilse indirimli satın almanın imkanı var mı?
Çok teşekkürler hocam CIY Asura bayağı hoşuma gitti sanırım onu alacağım. Ayrıca klavyem 3 pinliymiş onu da öğrenmiş oldum sayenizde.
1737887330
bu arada attığınız linkten satın alırsam kaç adet switch gelecek onu göremedim ama
hocam çok teşekkür ederim siteye uzun zamandır giriş sağlamıyordum geç gördüm kusura bakmayın. bir sorum daha olacaktı:
hocam klavyem hotspaw evet ama hangi switch'in klavyeme uygun olduğunu bilmiyorum. önerdiğiniz switchler klavyemle uygunsa f/p olanını almayı tercih edeceğim.
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim üzere bir klavyem var. Zamanında heveslenip blue switch almıştım fakat şu an bu durumdan rahatsızım. Önerebileceğiniz uygun bütçeli switchler neler acaba?
(Önceliğim brown veya red switch)