Rekabetçi bir oyun oynamiyorsa deadzone onu pek ilgilendirmiyor zaten. Ben fotoğraf lardan pek bir şey anlamadan yorum yapmışım kusura bakmayın. Ama bence iade etme.
Genel olarak neredeyse tüm oyuncu koltuklarını kötülüyorlar. Ofis koltuğu alın diyorlar.
Ama bence çoğu ünlü yayıncıya "hawk" sponsor olduğu için ben o markayı tercih ederdim.
Arkadaşlar klavyenin çekim mesafesi kötü değil. Dongle ile klavyenin arasında özelliklede metal herhangi bir cisim olmaması bu sorunu çözücektir zaten.
Veya bilgisayar masanızda başka bir aygıt için kullandığınız dongle var ise o da aynı sorunu(eğer dongle ler birbirlerine yakın...
"Wraith Esports" dan veya "ulugames" gibi sitelerden bütçene uygun klavyeler bakabilirsin.
Senin bütçene uygun olan Madlions mad60 kullandım sonrasında sattım. Ve klavye hakkında şunu söyleyebilirim iyi performans veriyor herhangi bir kronik sorun yaşamadım ama uzun vadede malzeme kalitesi beni...
Tabikide gamesir daha gelişmiş iyi bir seçenek :) ben ikisi arasında kalsam kesinlikle gamesir tercihinde bulunurdum.
Diğeri benim için nova 2 lite nin yanında seçenek bile kalamaz. Eğer diğerinin tasarımı hoşunuza gittiyse de anlarım. Bu hayat sizin hayatınız o kontrolcü ile gamesir arasında...