kaantzl isimli üyenin son etkinliği

• K
    kaantzl, Yardım Kaza yaptım, suçlu kim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    tabii ki, saygı ve sevgi çerçevesinde konuşup bişeyleri tartışıyoruz eminim sizden yaş olarak küçüğümdür ama sizde emin olabilirsiniz ki çoğu kuralı biliyorum...
  • K
    tabii ki, saygı ve sevgi çerçevesinde konuşup bişeyleri tartışıyoruz eminim sizden yaş olarak küçüğümdür ama sizde emin olabilirsiniz ki çoğu kuralı biliyorum...
  • K
    Galiba yazılanı kafanızdaki düşünceye dayalı okumuşsunuz olası bir ağrıza durumunda yolun sağına yaklaşıp beklenir burdaki tartışılan konuda zaten yolun sağı.
  • K
    eğer kaza yerinden tutanak tutulmadan ayrılırsanız kaza hiç yaşanmamış gibi davranılır hiç yoktan bi tutanak tutup karşılıklı yaptırıp yırtardınız, iki...
  • K
    bende bu arkadaşa katılıyorum. şuan sahibinden verilerine göre en çok satan otomobil wolksvagen bence golf olur temiz bulabilirsen. bulamazsan polo...
  • K
    kaantzl, 700.000 TL ile 800.000TL ARAÇ ÖNERİSİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ufak bi araştırmayla güzel bi golf bulabilirsiniz hem piyasası diğer araçlara göre daha hızlıdır temiz bi dsg bulup bakarsanız araçtan zevkte alırsınız...
  • K
    o yolda emniyet şeridi bulunmuyor o yüzden çok acil bi durum olmadıkça orada beklenilemez, diğer cevaplardaki gibi geçerli bahaneler sunarsan hiçbişey olmaz...
  • K
    kaantzl, Araba kategorisinde Cruze elektrik sorunu başlıklı bir konu açtı.
    Merhabalar, yurtdışında yaşıyorum aracım 2014 model chevrolet cruze araçta uzaktan çalıştırma ve 2 defa kapatma tuşuna basınca alarm mevcut, arabayı 2,5 ay...
Top Bottom