kabasaqal34 isimli üyenin son içerikleri

1. kabasaqal34

Ali dayı iptv referans

dm den gönderdim hocam
  2. kabasaqal34

İPTV Nerden alınır almak mantıklı mı?

Satari iptv tavsiye ederim destek ve yayın kalitesi güzel. donma takılma gibi durumlar yaşamıyorum. (90 mb int hızım)
  3. kabasaqal34

Temudan fan alınır mı?

herkes kar yapar bizim elimizde patlar :D
  4. kabasaqal34

Youtube Müzik İndirme Sitesi-Programı Tavsiyesi

Arkadaşlar arabama müzik yüklemek istiyorum youtube üzerinden converter siteleri kullanıyorum ama araba attığımda bozuluyor. Sürekli sanki çizik cd takmışsın gibi değişik sesler çıkartıyor. İşin ilginç yanı her müzikte yapmıyor. Öneriniz varmı adam akıllı program veya site?
  5. kabasaqal34

Şu an en mantıklı yatırım nedir

bütçen yeterse en güzeli ne altın ne kripto arsadır bence. uzun ömürlü garanti
  6. kabasaqal34

Temudan fan alınır mı?

Ben temuya oldum olası güvenemiyorum. Bir firma bu kadar çok reklam çıkıyorsa altında bir şey vardır diye :((
  7. kabasaqal34

Ali dayı iptv referans

gönderdim hocam
  8. kabasaqal34

Ali dayı iptv referans

hocam bıraktım kontrol edersin
  9. kabasaqal34

Ali dayı iptv referans

hocam paylastım adres dm den bakabılırsın
  10. kabasaqal34

Ali dayı iptv referans

24 aylık aldım 3. ayındayım arkadşlarm referans oldu diye uzun süreli aldım 3 yıldır kullanıyorlarmış onlar
  11. kabasaqal34

Ali dayı iptv referans

valla alidayı 5g bilmem ama arkadas tavsiyesiyle gectıgım cok guzel bır firma buldm iptv konusunda alidayıda 5g de sizin olsun
  12. kabasaqal34

5g İptv Almak istiyorum fakat referans olacak kimse varmı ?

bende 5g bakıcaktım ama arkadaslarım bı tane yer soyledı cok memnunum ıyıkı dıyorum
  13. kabasaqal34

Bu satıcı güvenilir mi ürün gelirmi?

o kadar kötü hocam hepimizin acı bir tecrübesi
  14. kabasaqal34

neden bu kadar yanlızım

sadece sen değilsin hocam herkes aynı durumda, artık kimsenin eski arkadas ortamı eski gezme hevesi yok. ülkecek boyleyiz umıdımızı kaybetmıs bosa yasıyor gibi. artık iphone 2234 olsa cebımızde mutlulugumuzu almıslar elımızden
  15. kabasaqal34

Önerebileceğiniz Kaliteli İPTV

kanka hepsini denedim ordanda test yayını aldım maçlarda vermiyorlar bile adamların başını yakmayın. önüne gelen iptv satıyor satari iptv maçta bile yayın veriyor.
Geri