KabXrmau isimli üyenin son içerikleri

1. K

Doping Hafızanın Son Hali Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Burada doping kullanan var mı bilmiyorum varsa onlar da yazsın güncel halinde gözden kaçırdığımız şeyler varsa beraber bakalım. Ben 10. sınıftan beri kullanıyorum, bu sene YKS yılım. Geçtiğimiz 2 seneye nazaran doping hafızada bu sene yaşanan gelişmeleri yazmak istiyorum, belki birilerine...
  2. K

Ege Görsel İletişim Tasarımı tutar mı?

selamlar dostum, sonuçlardan bizi de haberdar et olur mu? ben de bu sene gireceğim.
  3. K

YKS TERCİHLERİMDE AÇIKTA kalır mıyım YARDIM

sonuçlardan burayı haberdar eder misin
  4. K

F/P Canavarı Öğrenci Bursu Tavsiyesi

bence kendinle ilgili bir cvv oluşturup hayırseverleri bulup onlara mail at. illa dönüş olur.
  5. K

Kariyer Hedefim Mantıklı mı

geçtiğimiz seneye kadar ben de bilgisayar mühendisliği düşünüyordum, şimdi kesinlikle yapay zeka ile alakalı bir bölüme yerleşmeye çalışacağım.
  6. K

Türk telekomdayım operatör değişmek istiyorum öneri

türk net kullanıyorum, ne kadar memnunum dersen orta şeker.
  7. K

Okuldan atıldım geri dönmek

kurul kararı önemli bu tür durumlarda.
  8. K

TYT Kimya Soru Bankası Önerisi

ben de arıyorum, kaynak önerisine ihtiyaç var.
  9. K

Hafif sigaraya geçtim ama daha çok içiyorum

sigarayı bırakmanı çok isterim ancak beyin daha önce kaybettiği nikotin açığını unutmuyor bu sebeple eski tempoya tekrar dönmek için düşük nikotinli sigaradaki adet miktarını arttırmanı talep ediyor sürekli olmayacak ama en az 1-2 hafta sancılı geçer.
  10. K

3-4 K bütçeye saat önerisi

casio modelleri candır şaşmaz
  11. K

Güneş gözlüğü önerisi

rayban wayfarer 2n kahvrengi tonda ama netlik yüksek plastik veya 3n daha koyu dışarıda ideal ama iç mekanda iş yapmaz, he birde önerim cam alma plastik al.
  12. K

Sizce kralın tahtan inme vakti geldimi?

bu nedir ağam
  13. K

Ömür Boyu Bulut Depolama Tavsiyesi

fiziksel en iyisi böyle durumlarda ama başına bir şey gelmesi çok daha olası, pCloud kullanıyorum 2013den beri aktifler ama güvenim çok yüksek değil tabi ki yedekli ilerliyorum, en temiz yöntem her zaman yedekli ilerlemek.
  14. K

BlueStacks beni atıyor

uzun süredir NoxPlayer kullanıyorum çok az sorun çıkarıyor ve bluestack'e göre çok daha hızlı ve stabil çalışıyor.
  15. K

Valorant Düşük Fps kötü

Gtx 1650 8gb ram İntel i5 11300 işlemcide valorant 70 80 fps arası veriyor ve bu fps arttırma programı kullanırken bu fpsi veriyor
Geri