kacaganmurat isimli üyenin son içerikleri

1. K

Instagram Şifre Hatalı Hatası

İnstagram'a uzun süredir mobil uygulamadan giremiyorum. Şifreyi doğru yazmama rağmen şifre hatalı diyor. Hesabıma telefonumdaki tarayıcıdan veya farklı herhangi bir cihazdan girebiliyorum. Aynı şekilde telefonumdaki uygulamadan farklı bir hesaba da giriş yapamıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar...
  2. K

AI için ekran kartı önerisi 30-40 bin

hocam bütçe maksimum 40 bin. Bunlar minimum 80 bin 1767317368 hocam görüntü işlemede maalesef AMD kartları hiç iş yapmıyor. Nvidia CUDA çekirdikleri bu iş için biçilmiş kaftan. 1767317393 hocam vallaha ikinci el ekran kartı alırken neye bakacağımı hiç bilmediğimden pek düşünmem.
  3. K

AI için ekran kartı önerisi 30-40 bin

Dostlar 30-40 bin arası en fiyat performans ekran kartını bulmaya çalışıyorum. Az çok bu fiyat skalasındaki kartları biliyorum. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim. AI ile lokalde görüntü işleme vs. yaptığım için Nvidia kart düşünüyorum ayrıca VRAM burada çok önemli bir nokta. Bunları göz...
  4. K

Acer Monitörde Böcek

Monitörümün içine böcek girdi dostlar. Şakasız panel ve cam arasında 2 küçük böcek var. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Alta şikayetvar linkini ekliyorum ki daha detaylı bir şekilde görün ve videoları izleyin...
  5. K

Oyuncu Koltuğu Önerisi

85 kiloyum arkadaşım. Ben koltuğa otururken kolcaklardan destek aliyorum. Ve kırıldı. 4mm plastik tutuyor o kolları en fazla ne kadar sağlam olabilir?
  6. K

Bluetooth kulaklik öneriniz var mi?

Ya hocam daha önce xioami aldim çakma çıktı telefoncu söyledi bana çakma olduğunu 1 ayda bozulmuştu. Orijinalini nasil alacağız. Xioami sitesinde pahali
  7. K

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Xprime, Xdrive, Asus, Rampage ve Hawk koltukların hepsini kullandim. Benim tavsiyem Hawk Future serisi. Süngeri yumuşak degil uzun süre oturmada bile yormaz. Bel desteği de çok iyi, sağlamlık konusunda Asus ve Hawk aldığım en sağlam koltuklardi. (Asus ben aldığımda 24 bin liraydı şu an 30 bin...
  8. K

Bluetooth kulaklik öneriniz var mi?

Dostlar selamlar. Kulakici, silikonlu bir kulaklık arıyorum. Butcem 600 lira civar. Su an jbl T510bt kulakligim var ama iş icabı gün içerisinde surekli sağa sola gittiğim için taşıma fırsatım olmuyor. Cebimde taşıyabileceğim silikonlu 600 lira civarı bir kulaklık arıyorum. Tavsiyeleriniz varsa...
  9. K

Uygun fiyatlı HDMI kablosu

Dostlar selamlar. Uygun fiyatlı kaliteli markasına güvenebileceğim 3 metre uzunluğunda HDMI kablosu arıyorum. Şu an için aklımda UGREEN var. Fiyatı 400 lira. Daha farklı bir marka önerisi olan varsa altta tartışalım. Şu an alfais isimli bir markanın kablosunu kullanıyorum fakat işimi görmüyor
  10. K

30k-35 k arası hazır sistem tavsiyesi

kral merak ediyorum knight veya metin2 mi oynuyorsun?
  11. K

Curcial SSD orijinallik testi

Dostlar selamlar bugün n11'den yeni bir Curcial SSD satın aldım. Orijinal olup olmadığını nasıl kontrol edeceğim. Curcial'in uygulaması SSD'yi görüyor alta fotoğraflarını ekleyeceğim. SSD'nin linki...
  12. K

Mühendislik ve oyun için 50-60k arası laptop

Hocam eğer aklında işlemci 95 derecedeyken fanları kısmak gibi bir düşünce varsa bir şey söyleyemem.
  13. K

Yardım Kablonet FTTH'da Ping

Dostum bunu sana şöyle özetleyeyim. Ping dediğimiz olay senin elindeki veri paketinin sunucuya ulaşıp işlendikten sonra sunucunun yanıtının sana tekrar dönme süresidir. Daha yüksek megabit değeri aynı anda daha çok veri yollamana imkan sağlar. Eğer düşük megabit değerlerin varsa göndermen...
  14. K

Bilgisayar Kasam Açılmıyor

Düğmeye bastıktan sonra hiç tepki vermiyor mu?
  15. K

hp-victus-16-r1042nt alınır mı? eksileri nelerdir?

Oyun oynayacaksan o işlemci işini görür. Hocam işlemcide sorun yok da bilgisayar bir tık pahalı. Üstüne biraz koyup 4070'li bilgisayar bakabilirsin. Bugün için muhtemelen senin için çok fark yaratmaz ama ileriki vadede çok net ayrışacaklardır.
Geri