kacan.balik.nemo isimli üyenin son içerikleri

1. K

Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Gaming Gecesi

piyasadan 500tl daha uyguna almışsın.
  2. K

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Aorus Elite İce Anakart 12.900₺!(Peşine 9 Taksit)

3 4 denemede yapabildim bende. almaya niyetli isen stok takip et. stok bitmişti stok açıldı öyle alabildim.
  3. K

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Aorus Elite İce Anakart 12.900₺!(Peşine 9 Taksit)

PC den olması ama mobilden kullanabildim. BAHAR1000 ve MART1000 kodlari vardi
  4. K

S7 EDGE HALEN DAHA ALINABİLİRMİ?

ikinci cihaz olarak s5 mini kullanıyorum. sıfır gibi.
  5. K

Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

adam koparmaya çalışıyor sizi.
  6. K

Aralık Kuru ile Sistem Dizmeyi düşünüyorum.

hocam burda nvıdia öven yorumlara takılma. ben o kadar para verıp bırde yuksek fps alacagım dıye yok ordan onu ac burdan bunu ac yapay zekayı calıstır onu bunu yapla ugrasmamak ıcın 7900xt aldım. hayvan gıbı kart hıc bır ayar yapmadım ne karttan nede bıostan. yaptıgın eşleşme cok ıyı...
  7. K

Ark survival ana menüde donuyor nolur yardım edin çıldırcam

oyunu sil baştan yükle. muhtemelen hangi sw ye girmişsen ordan yuklenen moddan kaynakli dosyalarin bozulmus olabilir
  8. K

🔥İndirim MAG B650 TOMAHAWK 9199 TL (HEPSIBURADA)

kullandıgım kart. fıyatını haketmıyor dıyenler gırıs sevıyesı kart alsın
  9. K

İstanbul-İzmir-Ankara-Bursa Ucuza 1000MBps İnternet Kullanma Yöntemi

hocam hızlı internet kullanacağım diye 10bin verdigim kirayı 18bin yapıp üstüne birde taşıma, emlak komisyon vs verip yani Total de ortalama 30 40bin masraf yapıp baska yere mi taşınayim yani anlamadım :D
  10. K

🔥İndirim Samsung S21 FE Snapdragon 888 SoC 8 GB 128 GB 14856TL

hocam önerdiğiniz cihazlarin birisidir tecno diğeri honor. alma dediginiz cihaz samsung. ayrica samsung da suya dayanıklılık sertifikasi var. kamera iyi olmayabilir lakin samsung kalitesi var cihazda. batarya 4500 mah lakin 5000 mah lik cihazlar ile ayni süre veriyor ekran neredeyse.
  11. K

200 bin km dsg sanzuman 2016 model 1.4 tdı polo

DSG şanzıman şans işi. sizi 100bin tl lik te yapabilir , sorunsuz da kullanabilirsiniz. şanzımanı iyi bir ustaya gösterin.
  12. K

🔥İndirim Microsoft Windows 11 PRO + Office 2021 PRO Dijital Lisans 15 TL

pttavm de bolca bu fıyatlarda var arkadaslar.
Geri