Merhabalar veyler bende nba2k26 var onlinda gezinirken adamların garip garip mağazada olmayan kıyafetleri var ve çok güzel görünüyorlar biz bu kıyafetleri nereden alabiliriz veya bi etkinlikte mi alıyorlar
İyi forumlar beyler bugün kariyer oynuyordum ve birden spiker sesi gitti maça girdiğimde ise stat sesi ile birlikte lobideki müzikler çalmaya devam etti pc yi aç kapa yaptım ama düzelmedi yardım edin lütfen maçta müzik çalıyorrrrrrrrrr
Windows 11 pro kullanıyorum bilgisayarı başlat menüsünden kapattığımda monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor bunhn çözümünü bilen varmı sürekli kasadan kapatmak zorunda kalıyorum buda pcnin ömrünü kısaltıyor lütfen yardım edin
Beyler ben volu oynarken yada valodan çıktıktan sonra bilgisayar kafayı yiyor oyundaysam ekran donuyor ve bişiy yapamıyorum ve pc yi kasadan kapatmak zorunda kalıyorum ve oyun oynarken sıvı soğutucumun rgb leri sönüyor nedense nedenini bilmiyorum ama tek valorantta oluyor böyle sorunlar...
Beyler ben volu oynarken yada valodan çıktıktan sonra bilgisayar kafayı yiyor oyundaysam ekran donuyor ve bişiy yapamıyorum ve pc yi kasadan kapatmak zorunda kalıyorum ve oyun oynarken sıvı soğutucumun rgb leri sönüyor nedense nedenini bilmiyorum ama tek valorantta oluyor böyle sorunlar...
Beyler anakart olarak MSI PRO B650M-B anakart kullanmayı düşünüyorum ryzen 5 9600X ile konbinlicem sizce yeterli ve iyi bir anakrt mı ve bu anakartlarda soğutucu blok olması çok mu önemli cevap verirs3niz çok iyi olur uzun ömürlü bi anakart istiyorum
Hazır sistemler tek tek toplamaya göre daha ucuz oluyor o yüzden hazır sistem düşün ve eğer bilgisayar konusunda bilgin yoksa incehesap itopya gibi sitelerden hazır sistemlere bak eğer darboğaz olur mu veya malzemeler kaliteli mi gibi sorular kalırsa aklında youtube den ürün incelemelerini ve...