Yakın zamanda emektar j7 pro'mu kaybettiğim için yeni bir telefon arıyorum. Bütçem 10000TL civarı ve çok yükseleceğini sanmıyorum. Benim için önemli olan Kamera ve Ekran çok nadir oyun oynayan birisiyimdir. 2.el'e biraz daha yatkınım ama 0 da olabilir. Hangi telefonu önerirsiniz?
Bu sene okulum ile Erasmusa gitmek istiyorum. Fakat hangi masrafları bizim karşıladığımızı, vize ve pasaport işlerini nasıl yapacağımızı hiç bilmiyorum bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Merhabalar. Bir laptop almak istiyorum. Laptopu genellikle oyun belki ilerleyen yıllarda kod yazmak için kullanacağım. Bütçemi çok geçebileceğimi sanmıyorum ve en azından almışken güzel bir şeyler almak için 2. ele yöneldim. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz laptop var mıdır?
Sakarya'da...
Arkadaşımın bodrumunda eski bir bilgisayar bulduk ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedik. İlk bilgisayarı kurduğumuzda sorunsuz şekilde çalışıyordu. Windows yükleme ekranı ve giriş ekranı sorunsuz şekilde açıldı ardından masaüstü açılacağı zaman ekran bozuldu bildiğiniz rengarenk...