Merhaba dostlar ben yaklaşık 2 ay önce masaüstü bilgisayar aldım ve ilk başta sıkıntı yoktu soğutmada maks ultra ayarlarda 65 falan görüyordum ve cpu kısmı...
Merhabalar ben bugün iki tane deneme kayıdı aldım ve renderladım ikisi de 2160 P 60 FPS ama uzun olanı(33 dakika) 7 gb ama kısa olan(17 dakika) bu da 59.1...
Merhaba dostlar ben oyun videosu çekeceğim de pc im için en iyi obs ayarları nasıl olur acaba
bilgisayar özelliklerim
AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual...
Merhabalar Playstation 5 üzerinden fc25 ultimate teamde divison rivals da maç ararken hata veriyor hata ise şu “Hiç rakip bulunamadı.Lütfen daha sonra...
coilwhine ne olduğunu bilmiyorum ama 2 k da en üst seviyelerde oynuyorum mesela battlefield 2042 140 fps görüyor ortalama gta 5 V ise 286.9 call of duty ise...
PC HOCASI-GG12 var bende ekstra olarak sıvı soğutma koydum
1735134888
PC HOCASI-GG12 Var bende ekstra olarak sıvı soğutma eklettim sıcaklığı 58 de falan...
Merhabalar bilgisayardan çok anlamadığım için soruyorum bunu 2 hafta önce yeni masaüstü bilgisayar aldım da fc25 battlefield 2042 vb oyunlar oynarken ikinci...
Merhabalar ben instagram sayfam için planlı gönderim yapmak istiyorum fakat meta uygulamasından planlamama rağmen paylaşmıyor bildiğiniz başka yöntem var mı...
Hocam ikinci el alamam büyük ihtimalle çünkü taksit yaptırmam lazım peki ekran kartı olarak hangisini önerirsiniz ben ramı 32 gb ram yapacam ssd yi de 1 tb...
Peki bu pc kaç günde gelir hocam
1733017146
Attığın pc kaç günde gelir kanka bir bilgin var mı ve sipariş ederken montajlı şekilde mi edeyim yoksa montaj...