ben bir uygulama yüklemek istediğim zaman tarayıcım İnternet Explorer seklinde ındırıyor ve hıc birsey açamıyorum nasıl yaparım bılenınız varsa lütfen yardımcı olursanız sevınırım
merhaba kral öncelik olarak Hyundai Accent Blue 1.6 veya Egea 1.6 multijett bakabilirsin öncelik olarak 1.6 olması ÖNEMLİ aşağısını tavsiye etmem gitmez (egea da) ben de bakıyorum nasip olursa accent blue alıcam
Arkadaşlar yarın bir kız arkadaşım ile buluşmam var ben daha önce bir kızla bir yerlere gidip bir aktivite yapmadım ne yapmam gerekiyor nasıl konuşmalıyım nereye götüreyim bu konu ilgili yardımcı olursanız sevinirim
Kia Stonic 1.25 MPI Cool
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-kisa-sureli-buyuk-indirim-ilk-sahibinden-stonic-duz-vites-1142885510/detay
ben bu arabayı gözüme kestırdım ama sıze de bir sormak ıstıyorum 800.000 bütçe var ne almalıyım benim zevkime kalırsa egea croos var ama...
bu kulaklıga ben bakmıstım almadan once ama bence markaya kanmamak lazm razer olabır ama sız gınede baska marka bakmanızı tavısye ederım eger bunu alıcam dersenız de ıyıdır
eğer oyun ıcınse bu değil de gamebooster ve rampege tercih edebilirsin ve daha uygun bence daha güzel bende de razer kulaklığı var ama dedim markalardan gitmeni tavsiye ederim