Kadir3 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Movavi Video Suite Anahtar Kodu

Teşekkürler.
  2. K

endişelendiğim nokta almanyada olduğum için burdan Türk sitesinden alacağım key çalışmazsa para boşuna gidecek. Euro üzerinden çok pahalı o yüzden tr sitesinden baktım eğer problem olmayacaksa ordan alcam
  3. K

Merhaba, Movavi Video Suite programını bilgisayarıma indirdim. Almanyada yaşıyorum fakat anahtar kodunu Türk sitesinden satın alsam burda kullanabilir miyim yine de programı? Teşekkürler.
  4. K

Gameloop-Pubg mobile tuş atama

Merhaba, bilgisayarıma gameloop üzeri pubg mobile yükledim fakat tuş atama sorunu yaşıyorum. Bir videodan izleyerek ayarlarımı yapıyorum fakat etkinleşmiyor yada tekrar farklı işlev görüyor tuşlar. Nasıl düzeltebilirim?
  5. K

İşlemci arıza çözümü

İyi geceler, sistemde eğer ki işlemci arızalı ise anakart açık duruma gelir mi? Ve usb lere elektrik yine de gider mi?
  6. K

Kasaya elektrik gelmiyor

işte ben de kasanın düğmesinden yadaelektrik kablosundan şüpheleniyorum ama eminde değilim
  7. K

Kasaya elektrik gelmiyor

Öyle bir sorun olunca kırmızı ışık yanıyor anakartta
  8. K

Kasaya elektrik gelmiyor

switchler doğru olsa başka neyden şüphelenirdiniz? 1598547233 Teşekkür ederim ilginize
  9. K

Kasaya elektrik gelmiyor

Videolardan araştırırken gördüm onuda ilk kez yaptım ama yine olmadı
  10. K

Kasaya elektrik gelmiyor

Valla baktım tekrar tekrar ama sorun yok orda. Yanlış mı diye kitapçığını açıp baktım tekrar taktım ama yine olmadı
  11. K

Kasaya elektrik gelmiyor

asus rog b-550 f gaming Asus rog 5700xt Ryzen 7 3700x Trident Z neo 2x8 3600 Cooler master mb511 Be quiet pure power 11 600w gold 1598546631 Işıkları yanıyor
  12. K

Kasaya elektrik gelmiyor

Bileşenler derken?
  13. K

Kasaya elektrik gelmiyor

Evet yaptım. Dediğim gibi anakarta, ekran kartına elektrik geliyor ama kasada yok elektrik 1598545977 Ettim. Kasa power, reset vs. kablolarını tekrar tekrar kontrol ettim ama orda sorun yok
  14. K

Kasaya elektrik gelmiyor

yok power tuşuna bastığım zaman hiçbir reaksiyon yok. Ne fanlar dönüyor ne başka bir şey
  15. K

Kasaya elektrik gelmiyor

Merhaba, bugün kasamı topladım her şey tamam dedim düğmeye bastım ama kasaya elektrik gelmiyor. Anakarta, ekran kartına elektrik geliyor ama kasaya gelmiyor. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler!
Geri