KadirBen11 isimli üyenin son içerikleri

1. KadirBen11

PC kendini sürekli resetliyor

Merhaba, Yeni sistem toplayıp montajını yaptım, denemek için açtığım sırada BIOS ekranı geldi, daha önce flash diske attığım BIOS güncellemesini uyguladıktan sonra PC bir defa resetlendi o resetleme olduktan sonra devamlı kendini resetlemeye başladı kasanın ön orta fanının rengi değişip CPU...
  2. KadirBen11

Yardım Cooler Master | Master Liquid 360 Core II Sıvı Soğutma Montajı Hk.

Herkese merhaba, Yeni bir sistem topladım montajı sıvı soğutma montajını yaptım ancak kabloları takma konusunda problem yaşamaktayım. Kabloları kontrol ettiğimde sadece cpu fan soketine giden kablo 4 pinli geri kalan kablolar 3 pinli fakat anakartta bunu takacak bir yer bulamadım. Soğutucunun...
  3. KadirBen11

GSKILL TRIDENT Z5 ROYAL RAM

ASUS ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI 9066MHz OC WiFi 7 DDR5 Soket 1851 M.2 HDMI Thunderbolt 4 ATX Kullanacağım anakart bu
  4. KadirBen11

GSKILL TRIDENT Z5 ROYAL RAM

Arkadaşlar selam, Başlıkta da gördüğünüz üzere bu ramleri 4x24 olarak anakarta takabilir miyim saat hızları çok yüksek ve anakartta otomatik hız aşırtma var. Kafamı çok karıştırıyor hep 2x olarak kullanılmış 4x yaparsam stabil çalışır mı? GSKILL 48GB (2x24GB) Trident Z5 Royal DDR5 8400Mhz CL40...
  5. KadirBen11

100K Sistem Toplama Tavsiyesi

Merhabalar, 100k bandında RTX 4080 ekran kartlı sistem önerir misiniz? İşlemci tarafı AMD olabilir.
Geri