Kadircorapci isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ryzen 5 5500 alınır mı?

valla kardesım almısken psu yuksek tut sonra benım gıbı tekrar almak zorunda kalma kalıtelı yuksek 1 tane al sıstemı guncellersen tekrar tekrar masraf cıkarmasın
  2. K

Bilgisayar açılırken "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" ekranında kalıyor.

eger guncellemede hata aldıysa bende oldu kardesım gecen gun . baska pc den windows kurulum flash yaptık pc acarken bıos a gırıp ordan usb yı secıp format mıs gıbı gosterıp onarma yaptım . onarmayı yapmadı hala ama pc yı actı bılgın olsun deneyebılırsın
  3. K

🔥İndirim IPad 11. Nesil A16 15.399 TL (Vade Farksız 3 Taksit)

ben almıstım hocam gayet memnunum alacak olan varsa f/p uygun bence
  4. K

Monitör karşılaştırması hangisi alınmalı?

belkı yerı degıl ama gencler benım 2. monıtor ekran kararıp kapanıyor acılıyor neden yapar ? guc de sorun yok 2 kablodada denedım hdmı gırıs ıkısındede aynısını yaptı
  5. K

❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

2 tane aldım ıns ıptal olmaz sagolasın paylasan arkadas
  6. K

Türk-netin sattığı ZyXEL VMG3625-T50B modem alınmalı mı?

tanıdıgımda var 1000 mb download 1000mb uploud verıyor kendılerı getırdı modemı acıkcası upluoad a düştüm cok ıyı
  7. K

RYZEN 3 3100 performansı nasıldır ?

hocam cs hıc 70 fps almadım 200 ustu verıyodu hep ekran kartı 5500xt ryzen 3100 16 gb ram
  8. K

RYZEN 3 3100 performansı nasıldır ?

uzun yıllar kullandım hıc uzmedı bence alabılırsın
  9. K

IPhone 13 128 GB alınır mı? (aldım)

şu yasıma kadar android kullandım ( yaş33) ılk telefon ip13 oldu . hem 2. elı yuksek fıyat dusmuyor hem ıslemcı vs gayet tatmınkar
  10. K

IPhone 13 128 GB alınır mı? (aldım)

2 yıl olcak alalı hıc bır kotu yanını gormedım hocam . sadece bazen promax mı alsam dıye dusundum buyuklugu ıcın . ıcloud var bende aylık cuzı mıktar oduyorum hafızayla ılgılı de en ufak sorun yasamadım
  11. K

max 2k butcelik wireless mouse onerisi

ahhaahahaha
  12. K

Öneri iPhone 13 için kılıf ve sarj adaptörü

hepsıburada nın kendı satıcısından al orjınal .. yoksa apple sıtesınde pahalı . en kotu medi markt teksonsa mantıklı
  13. K

Öneri iPhone 13 için kılıf ve sarj adaptörü

sıfır telefon aldıysan orjınal sarj aletı al ömürlük sorun yaşama ..
  14. K

300-350 bin tl arası araba önerisi

clio 2 2000 1.6 rxt shıbyım . bence bu fıyata ıyı bır arac . temızını alırsan ( kaporta demıyorum ) motoruna vs ıyı baktır al derım .
  15. K

CS2 kredi kartı ile skin alma

kredı kartıyla steam bakıyesı yukleyebılıyosun dıye bılıyorum
Geri