KadirErtas isimli üyenin son içerikleri

1. K

Otomatik onarım hatası

Bana da öyle geldi yapacak bişey yok teşekkür ederim baktığın için.
  2. K

Otomatik onarım hatası

Aynı sorun giderme ekranına attı.
  3. K

Otomatik onarım hatası

F4 veya 4 e basınca yine aynı hatanın oraya atıyor.f10 a basıncada fotodaki çıkıyor.
  4. K

Otomatik onarım hatası

Sabah sıkıntısız çalışan bilgisayar otomatik onarım hatası veriyor ve açılmıyor.Youtube’da baktım ve çözümler için güvenli moddan açıyorlar ama güvenli moda da geçemiyorum fotoğraftaki yere geliyorum 4’e basıyorum ama yine otomatik onarım hatası veriyor açılmıyor.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa...
  5. K

Mi stick harici uydu alıcısı ile çalışır mı?

Teşekkür ederim
  6. K

Mi stick harici uydu alıcısı ile çalışır mı?

#1 İyi günler son günlerde revaçta olan mi stick tv ile ilgili sorum olacak.Mi stick’in kullanılacağı TV uydu alıcısı dahili mi olamalı yoksa harici uydu alıcısı olan televizyonlardada sorunsuz çalışıyormu? Bilgisi,tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler
  7. K

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi?
  8. K

Ekrana görüntü gelmiyor

Hayır harici ekran kartı var yok yok ekran kartına takılı
  9. K

Ekran görüntü gelmeme sorunu

İyi günler 2 gündür bir sorunla karşılaşıyorum. Düzenli olarak çalışan bilgisayar da dün ekran gelmedi vga kablosunu klavye mouse vs söktüm takdım açıldı fakat bugün yine aynısı oldu fakat bu sefer görüntü gelmiyor.Farklı mönitörde farklı kablolarla denedim 4x2 RAM var teker teker taktım birisi...
  10. K

Ekrana görüntü gelmiyor

Hayır harici ekran kartı var
  11. K

Ekrana görüntü gelmiyor

İyi günler 2 gündür bir sorunla karşılaşıyorum. Düzenli olarak çalışan bilgisayar da dün ekran gelmedi vga kablosunu klavye mouse vs söktüm takdım açıldı fakat bugün yine aynısı oldu fakat bu sefer görüntü gelmiyor.Farklı mönitörde farklı kablolarla denedim 4x2 RAM var teker teker taktım birisi...
Geri