Fifine Ampligame A6TW RGB Yayıncı USB Beyaz Mikrofon Seti
Bu A6T modelinin en uygunu anlık daha altı gelir mi sizce alınır mı yerine tavsiye var mıdır bu şekilde uzun kol ve beyaz olanlardan tercihen
Philips 6000 serisi dikey süpürge
veya bu tarzda 10k altı fiyatlı bi dikey süpürge gelirse güzel olur yakında annemin doğum günü bu tarz hediye almaktan hoşlanmasam da indirim dönemi bir tane almak istiyorum sonuçta hayatı kolaylaştırıyor:):)
Ben de aynı şekilde hocam daha önce hiç kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım ancak kullananlar çok büyük rahatlık olduğunu söylüyor aldık deneyeceğiz bakalım her türlü daha temiz bir görüntü olacaktır
https://www.trendyol.com/north-bayou/nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-p-104372513?boutiqueId=61&merchantId=112597
ACELE300 kodu ile 300 tl indirime ek 40 tl de satıcı indirim kuponu ile 975 liraya vade farksız 3 taksit ile alınıyor kod hızlı biter acele...
975 e aldım hocam kupon bitmesin diye biraz acele ile sipariş verdim umarım satıcı sorunsuzdur da iade vs uğraşmayız vade farksız taksit olmadı bu arada hocam ziraat bankkart ile aldım haberiniz olsun
Herkese merhaba anakartım gigabyte gaming x v2 rev.1.4 modeli anakartın altında ve üstünde resimdeki girişlerden birkaç tane mevcut kasadaki fanlar rgb ancak anakarta bağlı değil kasa üzerindeki düğme ile kontrol ediliyor bu pinlere kasa fanlarını bağlayabilir miyim veya bu anakartın rgb fan...