kadirhbp isimli üyenin son içerikleri

1. K

F/P geçici hoparlör önerisi arıyorum

Belirli bir bütçem yok anlık olarak kısa vade (3-6 ay) idare edecek soundbar/hoparlör arıyorum pc için, mümkünse kablolu ve sesi kötü vermeyen. Anlık olarak bu ürün var kafamda daha iyisi var mıdır ...
  2. K

Anakart 108° derece gösteriyor !?

dimi ya o derece gerçekten olsa sistem yerinde duramaz 1757938554 sağ ol dostum cevap için
  3. K

Anakart 108° derece gösteriyor !?

Dostlar vaziyet bu, anakart sensörlerinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Bu durum sorun yaratır mı ?
  4. K

2-3k Kadar 2. Monitör önerisi

aldın mı ? benimde öneriye ihtiyacım var
  5. K

2.Monitör Önerisi f/p

Dostlar ana monitörüm 2k 27 inc ips panel, yanına sırıtmayacak max 24 inc mümkünse 0 çerçeveli bir 144hz 2.monitör istiyorum. Fiyatı ne kadar az olursa o kadar iyi, kısacası f/p bir ürün istiyorum.. Şimdiden sağolun.. (Güncel piyasayı son zamanlarda takip edemediğim için soruyorum)
  6. K

20k hazır sistem önerisi

sıcak fırsatlara bak 17 18k ya sistem olması lazım şu an
  7. K

🔥İndirim gece fırsatı sistemi 17.499 TL

sazan avı
  8. K

VOK DDR5 Sistem🔥12400f 16gb DDR5 Rtx4060 20k

yalandan sistem toplamışlar a..
  9. K

BÜTÇEM MAX 4 - 5K yardım acill

@Claw's 'ın önerdiği monitörlere bakabilirsin. 5kya bulacağın 27 inch monitörlerde PPI değerinin rezalet olacağını düşünüyorum.
  10. K

Sistem iyi mi bu fiyat eder mi?

26kya 4060ti 16gb görmüştüm
  11. K

monitörümde ghosting varmıdır?

Dostum yanlış anlama ama ghostingin ne olduğunu fark edemiyorsan olup olmamasının senin için anlamı nedir ?
  12. K

Çözüldü✓ Format sonrası düşük internet hızı alıyorum.

Dostum öncelikle teşekkür ederim, denemeden yazmak istemedim, kabloyu değiştirdim ve internetim olması gereken gibi şu an. Durumu kendi kafamda komplike hale getirip ilk yapmam gereken basit şeyi en son yaptım benim hatam.p
  13. K

Çözüldü✓ Format sonrası düşük internet hızı alıyorum.

Farklı cihazlarda internet hızımda herhangi bir problem yok ama pcde 9 mbps indirme hızı alıyorum
  14. K

Vatandan aldığım hazır sistemde ekran kartı koruyucuları yok !

Kendim toplamaktan ziyade ilk defa hazır sistem aldım, normalde olması gereken ekran kartının plastik koruyucuları yok, bir sorun yaratır mı ?
  15. K

Rtx 4060 ryzen 5 5600 20999 TL

Aynı sistem rtx4060 zotac vatanda 18.5k falandı, acelen yoksa bekle daha uygun fiyata çözersin.
Geri