kadirhbp isimli üyenin son içerikleri

1. K

İphone 17yd ya da 15 ?

bilmiyorum king bilgisi olan varsa aydınlatsın
  2. K

İphone 17yd ya da 15 ?

max pil değişimi topuna girerim onuda apple bayide ücreti karşılığında yaptırabilir miyim
  3. K

İphone 17yd ya da 15 ?

40.5k ya iphone 17 yurt dışı mı yoksa 47k civarına iphone 15 yurt içi mi almak mantıklı ne diyosunuz ?
  4. K

Baronov Wear güvenilir mi?

durum nedir king alışveriş yaptın mı ? ben de alışveriş yapmayı düşünüyorum
  5. K

F/P geçici hoparlör önerisi arıyorum

Belirli bir bütçem yok anlık olarak kısa vade (3-6 ay) idare edecek soundbar/hoparlör arıyorum pc için, mümkünse kablolu ve sesi kötü vermeyen. Anlık olarak bu ürün var kafamda daha iyisi var mıdır ...
  6. K

Anakart 108° derece gösteriyor !?

dimi ya o derece gerçekten olsa sistem yerinde duramaz 1757938554 sağ ol dostum cevap için
  7. K

Anakart 108° derece gösteriyor !?

Dostlar vaziyet bu, anakart sensörlerinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Bu durum sorun yaratır mı ?
  8. K

2-3k Kadar 2. Monitör önerisi

aldın mı ? benimde öneriye ihtiyacım var
  9. K

2.Monitör Önerisi f/p

Dostlar ana monitörüm 2k 27 inc ips panel, yanına sırıtmayacak max 24 inc mümkünse 0 çerçeveli bir 144hz 2.monitör istiyorum. Fiyatı ne kadar az olursa o kadar iyi, kısacası f/p bir ürün istiyorum.. Şimdiden sağolun.. (Güncel piyasayı son zamanlarda takip edemediğim için soruyorum)
  10. K

20k hazır sistem önerisi

sıcak fırsatlara bak 17 18k ya sistem olması lazım şu an
  11. K

🔥İndirim gece fırsatı sistemi 17.499 TL

sazan avı
  12. K

VOK DDR5 Sistem🔥12400f 16gb DDR5 Rtx4060 20k

yalandan sistem toplamışlar a..
  13. K

BÜTÇEM MAX 4 - 5K yardım acill

@Claw's 'ın önerdiği monitörlere bakabilirsin. 5kya bulacağın 27 inch monitörlerde PPI değerinin rezalet olacağını düşünüyorum.
  14. K

Sistem iyi mi bu fiyat eder mi?

26kya 4060ti 16gb görmüştüm
  15. K

monitörümde ghosting varmıdır?

Dostum yanlış anlama ama ghostingin ne olduğunu fark edemiyorsan olup olmamasının senin için anlamı nedir ?
Geri