Kadirizm isimli üyenin son içerikleri

1. K

A320M anakart için 2.el RAM tavsiyesi

Fiyatı gerçekten güzel önceki zamanlara görede fiyatı bayaa düşmüş. Aslında bütçeyi yükseltebilirim ama kendimden pek emin değilim şuan elimdeki parçaları satmaya uğraşıyorum birde sony laptop var onuda hemen satarsam 2x8 şeklinde yapabilirim. Bu arada 2.el bulduğum anakart satılmış koca...
  2. K

A320M anakart için 2.el RAM tavsiyesi

Kendi anakart ve işlemcimi 1780 TL'den satacağım bu para ile 1400 TL'ye 2. el A320 anakart alacağım geri kalan para ile de RAM almak istiyorum biraz tereddütte kaldım. RAM'leri de 2.el almayı düşünüyorum çünkü sıfır RAM almaya kalksam bana çok pahalıya geliyor karşılayamam. Herhangi bir ilanımın...
  3. K

Büyüme Hormonu Eksikliği olan birisi ne yapmalı

Dediğinizi uygulayacağım hocam umarım 5-6 cm uzarım. çok teşekkür ederim
  4. K

1 yıllık tedavi ücreti 1.000.000 - 2.000.000 TL civarında. İlk duyduğumda bende çok şaşırmıştım, aslında biraz daha devlet desteği ile kullanmam gerekiyor ama 165 olunca yeterli boya ulaştı denilerek desteği kesiyorlar.
  5. K

tüketeceğim herhangi bir besin bu açığı kapatabilir mi ? Yada D3 vitamini kullansam ?
  6. K

4 yaşımda büyüme hormonu eksikliği tanısı kondu, 165 boya ulaşana kadar iğne kullandım sonrasında devlet desteği kesti şu an lise 3'e gidiyorum. Boyum yaklaşık 1 yıldır uzamıyor, etrafımca fazlasıyla dışlanıyorum, evde sürekli zıplama hareketleri yapıyorum yoğurt ve süt tüketiyorum. İlacı...
  7. K

Akdeniz Üniversitesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği okunur mu ?

Şimdiden çok sabırsızlanıyorum. Kayserinin bunak yapısından kurtulmak bile şuan benim için bir hedef haline geldi, 2 yıl var önümde umarım hızlı geçer.
  8. K

Meslek lisesine geçiş yapsam bile yaşadığım şehirde tecrübe edinebilecegim bir yer yok maalesef. Tek yapabileceğim şey dil öğrenmek,
  9. K

Türkiye zaten turizm cenneti bir bölüm neden boş olsunki ? Kafam çok karıştı daha önümde 2 yıl var belki şartlar değişir.
  10. K

Turizm ve otel işletmeciliği yerine dış ticaret düşünüyorum ama pek ilgimi çekmiyor.
  11. K

Sadece otellerde çalışıp yükselmek istiyorum.
  12. K

Şuana kadar onlarca kişiye sordum yarısı yine ilk yıllarda yorulursun fakat ilerleyen zamanlarda kendini tanıtırsan yükselirsin diyor, Diğer yarısıda okuma boş diyor. Hangi tarafı dinleyeyim anlamadım.
  13. K

Hocam zaten amacım turist rehberi olmak değil. Otellerde güzel pozisyonlarda belki çalışabileceğimi düşünmüştüm, zaten iş alanı geniş olduğu için havalimanları gibi pek çok yerdede çalışma imkanım var. Hocam sadece ingilizce bilerek bu işe girersem garsondan öteye gidemem bunu biliyorum, Fakat...
  14. K

Merhaba bu sene 11. sınıfa başlayacağım ve şimdiden mesleğim ve geleceğim hakkında çok gerginim. Şuan Kayseride yaşıyorum ve üniversite zamanında kadar mevcut ingilizcemi geliştirip yeni dillere yöneleceğim ve Akdeniz üniversitesine gideceğim, Tabi bu ilerleyen zamanda yeni dillerde öğrenmeye...
  15. K

10000 TL 2.el Gaming Laptop Önerisi

en fazla 12000 TL ye kadar çıkabilirim önerebileceğiniz ilan varmı ?
Geri