kadirmemis isimli üyenin son içerikleri

1. kadirmemis

Güçlü bir sistem topladım ama oyunlarda 6fps alıyorum

Arkadaşlar merhaba yeni bir bilgisayar topladım ve heyecanla oyun oynamak için açtım açtığım oyun Star Wars Battlefront 2 ancak oyunu nvidia geforce experience ile optimize etmeme rağmen oyun aşşşırı derecede kasıyor 6 fps falan alıyorum yardım edermisiniz özellikleri aşağı bırakıyorum; Ryzen 7...
  2. kadirmemis

Darboğaz, ısı, sistem uyumu

şuan ki hali ile bir sıkıntı çıkarır mı darboğaz ısınma vs düzgün bir şekilde çalışır mı yani çünkü bütçemin maksimumundayım ama eğer sıkıntı çıkarabilirse yükseltebilirim
  3. kadirmemis

Darboğaz, ısı, sistem uyumu

Merhabalar yeni bir bilgisayar topluyorum ancak piyasadan baya uzaktaydım bu yüzden topladığım bilgisayar nasıl performans verir darboğaz yapar mı uyumlu çalışır mı hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim listeyi bırakıyorum ve sizlerin fikirlerini bekliyorum (ekran kartı ısınır mı...
  4. kadirmemis

Öneri Gt 730 4gb ekran kartına işlemci önerisi

gtx 1030 alsam nasıl olur
  5. kadirmemis

Öneri Gt 730 4gb ekran kartına işlemci önerisi

Merhabalar yeni bir sistem topluyorum amd athlon 3000g ve gt 730 4gb yapmayı düşünüyorum darboğaz yaparmı veya daha uygun çalışacağı bir işlemci söyleyebilirmisiniz bütçe 800tl yi geçmesin sadece işlemci için
  6. kadirmemis

Yardım Kasa fanım yavaş ve sesli dönüyor

Arkadaşlar kasanın ön 2 fanı diğer fana göre yavaş ve baya sesli çslışıyor Ne yapabilirim fikri olan Kasa thermaltake v200
  7. kadirmemis

Öneri 144hz 1ms monitör önerisi

Arkadaşlar monitörüm arıza yaptı ve yeni bir monitöre ihtiyaç duyuyorum önerebileceğiniz 144hz 1 ms monitör varsa önerebilir misiniz? 1500 TL max
  8. kadirmemis

GTAV'te drop yiyorum, neden? (R5 3500x + RX 5700 XT + 16 GB RAM)

bendede var drop sıkıntısı konu açtım ama cevap vermedi kimse afterburner ile test ettim ekran kartı kullanımım düşük %90 küsür olması gerekirken %50 60 70 civarı fps drop ve düşük fps var driver vs. güncel
  9. kadirmemis

Bu Monitör Sizce Nasıldır ?

Biraz fazla büyük sanki 27 bile büyük bence 24 24.5 iyidir lol cs felan oynuyorsan kafanı kıpırdatmak zorunda kalırsın mape bakmak için :D
  10. kadirmemis

Oyunlarda düşük gpu kullanımı fps düşüklüğü ve drop

Arkadaşlar oynadığım çoğu oyunda ekran kartım az kullanılıyor %90 civarı olması gerekirken bir %50 oluyor bir %60 bir %40 kafasına göre artıp çıkıyor cpu kullanımıda %30 %35 ciavarı gidip geliyor driverlarım windows sürümüm de güncel bilgisayarı tarattığımda ise virüse rastlanmıyor ancak...
  11. kadirmemis

Steam den yüklü olan gta 5 i epic games den girme

Deniyorum gta 5 i her açtığımda Steam den gta 5 in mağza sayfasına yönlendiriyo
  12. kadirmemis

Oyunu oynayamadıktan sonra ne anlamı var durmasının
  13. kadirmemis

Arkadaşlar bildiğiniz üzere epic games gta 5 i ücretsiz yaptı bende bilgisayarımı kardeşimle birlikte kullanıyorum kardeşim daha önceden kendi Steam hesabından gta 5 almıştı ve yüklemişti yani pc de gta 5 var şimdi bende epic games den aldım ve bana tekrar gta 5 i yükletiyor bende pc ye iki tane...
  14. kadirmemis

Yardım Google da download 50kbps

Arkadaşlar bugün başıma geldi assassin's creed indiriyordum uplay uygulamasından indirme hızım 3.5mb/sn idi sonra oyun indi türkçe yama için google dan rar indiriyordum hız 50kbps/sn sıkıntı nedir bilen varsa söyleyebilirmi?
  15. kadirmemis

Maksimum 270TL bütçem var. Kulaklık önerisi lazım.

Gamepower mei alabilirsin çok sağlam bir kulaklık
Geri