Kadirq71 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Kahve Makinesi Önerisi

merhaba bana 20-25k arası kahve makinesi önerir misiniz
  2. K

TRENDYOLDAN TELEFON ALMA

Arkadaşlar Trendyol üzerinden kredi kartı ile telefon alıp uygulama üzerinden taksitlendirebilir miyim ve 16e düşünüyorum önerir misiniz
  3. K

FC 24 RİVALSTA KOL ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar aliexpresten kol almıştım kol rivals hariç her yerde çalışıyor kolu aygılıyor ama joystik çalışmıyor çözümü var mı
  4. K

Cerrahpaşa hastanesinde çalışan varmı

Arkadaşlar Cerrahpaşa hastanesinde hemşire olarak çalışan varmı ?
  5. K

Apple Watch kurulum yüklenirken ilerlemiyor

Arkadaşlar apple watch se 2.nesil saaat aldım ama saat kuruulum yaparken ilerlemiyor 5 saat bazen 10 saat gösteriyor bunun bir çözümü var mı
  6. K

Çözüldü✓ DRİVER KURARKEN HATA

Hocam flashtakilerinin hepsini masaüstüne atın masaüstündeki klasörden uygulamayı açın
  7. K

MediaMarkt telefon kiralama yapam var mı

Arkadaşlar mediamarkt telefon kiralayan var mı yazın başlamıştı diye hatırlıyorum ama kiralayan hiç duymadım kiralayan var mı ya da sizce mantıklı mı
  8. K

Samsung a54 orijinal şarj aleti önerisi

Arkadaşlar a54 uyumlu orijinal şarj adaptörü öneriniz var mı
  9. K

❌İndirim Bitti! Hp Victus 16-R0044NT 33.999,00 TL

https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r1049nt-9j251ea-intel-core-i5-14500hx-32-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-161-fhd-dos-dizustu-bilgisayar-48001453?magaza=hpstoreturkiye&utm_source=aff_go&utm_medium=cps&utm_campaign=influencer&utm_term=35959_35959&utm_content=1029e99d465cb440bf031d4a93069b&pfx=1029e9...
  10. K

Anime Önerisi Lazım (Güzelinden Bol Bol)

ONE PİECE bölüm çok zaten seni baya götürür baş yapıtlar arasındadır
  11. K

Windows 11 pro key önerisi

ben dün sağlam lisanstan 11 pro oem key aldım anakarta gömüldüğü için oem key tercih ettim sanada oem öneririm
  12. K

Glorious Model I GLO-MS-I-MW Beyaz RGB 900TL alınır mı

Model d ile arasında fark var mı yoksa görünüş mü sadece
  13. K

Glorious Model I GLO-MS-I-MW Beyaz RGB 900TL alınır mı

arkadaşlar mouse şuan 900 tl alınır mı yoksa model d mi alınır başka öneri varsa oda olabilir https://www.incehesap.com/glorious-model-i-glo-ms-i-mw-kablolu-gaming-mouse-fiyati-57868/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.32.7
  14. K

D Smart veya Tivibu hangisi daha iyi

Arkadaşlar tvde annem ile babam belgesel sinema izlemek için(tv eski) d smart yada tivibu almayı düşünüyoruz hangisini önerirsiniz tivibu da taahüt yok yazıyor kullanıp memnun kalan varmı başka önerilerede açığım
  15. K

🔥İndirim PARİBU HEDİYE 300TL PİZZA KUPONU

Çektim kanka bir tane sağol
Geri