KadirS01 isimli üyenin son içerikleri

1. KadirS01

Incehesaptan hazır sistem alan varsa bakabilir mi ?

Arkadaşlar selamlar, hazır sistem alan varsa, işlemci sogutucu ve ekran kartı ayrı olarak mı geliyor y oksa takılı olarak mı geliyor ?
  2. KadirS01

60-65 bin tl arası sistem tavsiye eder misiniz ?

Taksit hocam. Ancak buradaki kritik nokta şu, mümkün oldugu kadar full toplanmış gelmeli. Demonte bir işime yaramaz.
  3. KadirS01

Hocam birbirimizi anlamadık galiba, itopya sadece ekran kartı ve islemci sogutucu takılı gelmez diğerleri takılı gelir diyor, takamaz çünkü eline hayatında tornavida dahi almamış bir çocuk :D kullanacak
  4. KadirS01

Hocam ekran kartı neyse de, alacak kişi sıvı sogutucuyu asla takamaz.
  5. KadirS01

Arkadaşlar selam, 60-65 bin tl hazır sisteme ihtiyacım var. Bazı şartlar var mecburen, kullanan kişi pcden hiç anlamıyor o yüzden kurulu gelmesi lazım, hava sogutucular takılı gelmiyor o yüzden islemcide sıvı sogutucu olması şart. Ve demonte olmaması lazım. Kafamda 7500f, 9060xtli sistem var...
  6. KadirS01

Aracınıza PPF hakkında soru işaretiniz varsa benim deneyimim

Ben 45 e yaptırmıştım full araba, ama mesela bu hasar çamurluktaydı bilmiyorum valla hocam clioma sürtüp kaçanlar olduktan sonra şu an işini yaptı bence
  7. KadirS01

Aracınıza PPF hakkında soru işaretiniz varsa benim deneyimim

Selamlar, Temmuz başında araç aldım ve alır almaz ppf düşünmeye başladım, buradaki kriterim paraydı açıkcası. Ancak bir önceki arabamda, park halinde sürtmeler, arknadan vuranlar olduğu için biraz daha yaptırma tarafta taraftarıydım ancak marka sorunu yaptıracak yer sorunu ve en önemlisi bütçem...
  8. KadirS01

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT 16GB Pulse Vodafone Yanımda'ya Özel - 16.004 TL

Ulan almıştım bunu simdi iptal ettim, 500tl iyi para :D tekrar verdim
  9. KadirS01

1440P için İdeal gpu nedir ?

Eyvallah 9060a bakayım
  10. KadirS01

5 ay önce nakit ihtiyacı vardı, pişmanım zaten sattıgıma :)
  11. KadirS01

4070ti süperi sattım zaten, şu an gpum yok. Pek oyun oynamıyorum günde 1-2 saat ancak
  12. KadirS01

Selamlar, Günümün çoğu işte geçiyor ancak ara sıra oyun oynamak istiyorum, 2k monitör kullanıyorum, max oynayacağım en grafikli oyun maximum bf6 olacaktır. 2k da 60 fps alsam yeterli, bundan önce 4070 ti süperim vardı ama çok overkill oldu satarken çok zorlandım ve zarar ettim.F/p bir kart...
  13. KadirS01

Telefon iade sürecinde sorun çıkarmayan siteler ?

Arkadaşlar hayatınızda hiç iade yapmadınız mı :D İade giden ürünlerini tekrar satışa çıkması tüketicinin problemi değil. :D
  14. KadirS01

Neden kul hakkına kaçsın yahu :D Sağ olun gençler :D
  15. KadirS01

Bir mağazada 40 kişi telefonun başındayken, spot ışıkları altında tam olarak nasıl deneyeceksiniz ?
Geri