kadirsuel.12 isimli üyenin son içerikleri

1. K

monitör stand hakkında

çok teşekkürler
  2. K

monitör stand hakkında

North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı alacağım elimde gigabyte g24f-2 monitör var bu stand ile monitörüm uyumlu mu? yardımcı olabilirmisiniz
  3. K

Display port öneri(konuyu yanlış yere açmış olabilirim uyarırsanız sevinirim)

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  4. K

1080p 180hz rahat kullanırım değilmi? S-link marka dp aldım 60hz üstüne çıkarınca görüntü gidiyor
  5. K

Gigabyte g24f2 monitörüm var dp 1.2 destekli. Hangi marka display port kablosu uygun olur 1080p 180hz monitör. Altın uçlumu olmalı link bırakarak yardımcı olursanız sevinirim(fiyatı önemli değil)
  6. K

Gigabyte g24f2 aldım dp girişinde problem yaşıyorum

Denicem hocam haber veririm teşekkür ederim umarım işe yarar 1684503962 Hocam discordunuzu verebilirmisiniz yardımcı olursan sevinirim
  7. K

Hocam en başta monitörü ilk monte ettiğimde taktığımda geldi ama sonra oc modunu açıp gelişmiş görüntü ayarlarından 180hz e aldığımda monitörü birdaha görüntü alamadım no signal dedi sürekli
  8. K

Hocam sanırım benim hatam biraz yanlış izah ettim görüntü gelmemekten ziyade display port no signal yazıyor 1684502838 Dpden görüntü alamıyorum dedim hocam görüntü alamamaktan kastım taktığımda no signal diyor
  9. K

Display port taktığım zaman görüntü gelmiyor hiçbir şekilde 1684502641 Hocam belirttiğim gibi display porttan görüntü alamıyorum kablomdamı problem yoksa monitördemi bilmiyorum
  10. K

Ekran kartına taktım anakarta değil
  11. K

Hepsi güncel hocam
  12. K

Merhaba gigabyteın g24f 2 monitörünü aldım düz bir şekilde displayport kablosunu taktığımda görüntü geldi daha sonra overclock modunu açtım, açtıktan sonra gelişmiş görüntü ayarlarından monitörü 180hz e çektiğimde görüntü gelmemeye başladı monitör bozulmuş olabilirmi? Yoksa kablomdamı sıkıntı...
  13. K

xfx radeon rx6650xt satılıp rog strix 1070ti tercih edilirmi?

teşekkürler hocam zaten vazgeçtim sıfır kart satmanın mantıksız olacağını düşündüm belli müddet kötü ekipmanlarla devam edeceğim
  14. K

xfx radeon rx6650xt satılıp rog strix 1070ti tercih edilirmi?

elimde xfx'in 6650xt modeli var bunu satıp rog strix 1070ti alıp elimde kalan parayla ekipman almak istiyorum bilgisayar performansım ne durumda olur iki kartın arasındaki performans farkı çokmu?(FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum)
Geri