kadirtcelik isimli üyenin son içerikleri

1. K

4-6k arası kulakiçi oyun müzik kulaklık önerisi

hocam dışarıda da kullanacağım için muhtemelen kullanmam ama 2. kulaklık için belki ileride alabilirim önerebilirsin
  2. K

4-6k arası kulakiçi oyun müzik kulaklık önerisi

4-6k arası kulakiçi oyun müzik kulaklık önerisi . sade ve şık durursa güzel olur önerileri bekliyorum dostlar genellikle müzik için kullanacağım
  3. K

Laptop da fare hareket ediyor pad çalışıyor ama sağ ve sol click çalışmıyor

Laptop da fare hareket ediyor pad çalışıyor ama sağ ve sol click çalışmıyor nedenini bişlen varmı dostlar daha yeni aldım laptopu ama fare takdıgımda calısıyor
  4. K

Bilişim Sistemleri Teknolojileri Bölümü için Laptop Önerileri 35-40k

Merhaba Bilişim Sistemleri Teknolojileri Bölümü kazandım ve malum okul başlayacak . bölüm için bu bölümü okuyan veya mezun olan arkadaşlardan abilerimden bölüm ve iş imkanları hakkında da tavsiye almak isterim . Ama onun dışında şuan piyasaya hakim arkadaşlar için de 35 - 45k arasında, bandında...
  5. K

Modem Arayüzünden Hafıza res attım internet hızım düştü

hocam saol da site çalısmıyor bende..
  6. K

hocam hattan gelen kablo duvara , duvardan gelen kablo odama geliyor oraya kadar bişey yok ondan şu şekil ayrılıyor ek değil galiba bu . bildiğimiz modem için kullanılan normal klasik gri dsl kablosu oluyor . şimdi de talep oluşturdum tt den elit ekip yönlendirmesi istedim . durum bu saolun...
  7. K

Zayıflama db kaç olmalı

ne oluyor hocam tam olarak bu benim de bi anda hızım düştü değerleri 6 gönderme 20 indirme
  8. K

ooooo 1751479214 buyrun hocam 1751479276 aaa evet yazıyor normalde gönderme hızım yüksekken düşmüş şimdi anladım
  9. K

hocam demek istediğim modem arayüzünden neyin ss ini atayım speed testini şimdi atıyorum
  10. K

nasıl hocam anlamadım speed olarak normalde 25 download 6 upload alıyordum artık 18 download 0.6 upload alıyorum
  11. K

hocamlar modeme aç kapa değilde reset tuşundan yapılan sıfırlama reseti attım ve internet hızım düştü özellikle upload bunun nedeni ne nasıl düzeltebilirim acaba bilgisi olan dostlar ?
  12. K

2. el 3080 14bin Tl alınır mı? yada 16 bin max bütçe ekran kartı önerisi

5060 8 gb ve r5 5600 olurmu hocam
Geri