kadirtheclaw isimli üyenin son içerikleri

1. kadirtheclaw

🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

bu moniitoru aldım lakin hdmi 2.1 yokmuş yani ps5'teki VRR özelliği kullanılmıyormuş. asıl amacım konsolda kullanmak olduğundan sonradan içime sinmedi. iade etmeli miyim, önemli bir özellik mi?
  2. kadirtheclaw

500 Bin TL araba önerisi

2005-2006 civari mazda 3 ve chevrolet aveo 1.4 bakabilirisn otomatik olarak. benim o fiyat bandina onerdigim en iyi araba fiat bravo olur dualogic otomatik sanziman basa bela manueli iyi gider
  3. kadirtheclaw

Artık oyun işi boş geliyor

en az 20 yaşını geçmiş herkesin başına gelen bir durum. hayatın içine girdikçe bunları düşünecek oyalanacak vaktimiz olmuyor. dışarıdaki hayat daha önemli
  4. kadirtheclaw

FC 25'E Sahipseniz EA APP FC 26 PC Standart Edition 27.99 USD

bilmem hic ultimate almamistim. hard ut oyuncusu da degilim genelde pclubs ve sezon takiliyorum.
  5. kadirtheclaw

FC 25'E Sahipseniz EA APP FC 26 PC Standart Edition 27.99 USD

ukrayna üzerinden 1000tlye ultimate aldım
  6. kadirtheclaw

Xbox series x vs ps5 slim

gamepass zammından sonra xbox'un hiçbir anlamı kalmadı. bitik bir platform şu an.
  7. kadirtheclaw

UNLOST Yeni Sistemler 9 Taksit

fp avantajı yok
  8. kadirtheclaw

Parfüm önerisi lazım

boss the scent elixir french avenue liquid brun afnan supremacy collectors
  9. kadirtheclaw

Erkek edp parfüm önerisi

bütçeni söylersen yardımcı olurum şimdilik le male le parfum ve terre dhermes eau givree
  10. kadirtheclaw

Evde kedi beslemek??

evde kedi her zaman tüy döker en uslusu da perde yırtıp koltuk halı tırmalayabilir benimkinden bilirim
  11. kadirtheclaw

French avenue liquid brun nerden alınır?

babilfragrance instagram hesabına bakabilirsin
  12. kadirtheclaw

Çözüldü✓ Bu sisteme 40k değer mi daha iyi olur mu?

2-3 daha koysan 5060ti dizersin en kötü bu fiyata 9060xt vardır 7700xt epey yetersiz bunların yanında
  13. kadirtheclaw

Çözüldü✓ 1200 - 1500 ₺ bandında mouse önerisi

plus kullanıyorum daha önce pro da kullandım belirgin bir fark göremedim 1 aydır aynı sarjda devam ediyorum
  14. kadirtheclaw

10k bütçe 2k monitor

herkese selam sadece ps5 için kullanmak üzere 2k monitör arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  15. kadirtheclaw

IOS IPhone 13 Pro mu iPhone 14 pro mu?

kamera mp büyüyor dinamik ada geliyor daha güncel işlemci alabiliyorsan 14pro ama kullanıcısı olarak 13 pro da üzmez
Geri