Ben ödemedim muhtemelen ilamsız icra başlatacaklar. Henüz ortada bir şey yok.
1000 liralık hesaba 4500₺ istedikleri an kaybettiler. Hadi bu farkı istiyorsun bir dayanağı olsun.
Tüm paranı arabaya vermeyeceksen al bence hayata bir kez geliyorsun. Cebinde ekstra 100k olursa kafan çok rahat olur. Tüm paranla arabayı alırsan saçların beyazlar.
Eski araba deyip geçme ekspertiz yaptır, hayvan gibi şasi tamiri olan, yağ yakan arabayı alma. Motora ve şasiye baktırsan yeter.
Baktığın zaman sadece Windows'un lisansı kontrol ettiği sunucunun adresini değiştiriyor bu paylaştığın kodlar. Çok tehlikeli demek yanlış olduğu gibi hiç risk yok demek de yanlış olur. 50₺ verip OEM lisans almak daha mantıklı.
Bahsettiğin sektör için Türkiye'de iki, bilemedin üç tane üniversite var. Gerisi diploma diye kağıt parçası dağıtan binalar. Ne meslek hayatına, ne de sana bir şey katarlar. En fazla kampüs hayatı yaşamış olursun. Üzücü bir durum ama gerçek bu. 4 yıllık BT'ciyim ve şu an uzman pozisyonunda bir...
Sabit bir sistem kurmak daha mantıklı olur. TP-Link bulut fiyatlarını bilmiyorum fakat sonuç olarak sürekli ödeme yapacağınız bir yer olacak.
3 kamera için 5-6 bin ₺ ile içinde her şey dahil kamera seti alabilirsiniz. Sadece kurulum size ya da yaşadığınız yerdeki elektrikçiye kalıyor :)...